Kínai horoszkóp 2024.: február 10-én kezdetét veszi a nagy változásokat hozó Sárkány éve

szerelem, szenvedély
Shutterstock - Shutterstock
holdújév Fa Sárkány év kínai asztrológia Sárkány éve horoszkóp
Mától a Fa Sárkány évébe léptünk, ez a kínai holdújév időpontja is. A kínai asztrológia úgy tartja, hogy a Sárkány szerencsét és jólétet hoz. A Fa Sárkány ezen belül többek között stabilitás és a kreativitás jegye is. Nézzük, mit jelent ez számunkra!

A Fa Sárkány éve 2024. február 10-én kezdődik és a Víz Nyúl évét váltja. A kínai horoszkópban a Sárkány a jóság, a bátorság, a kitartás szimbóluma, ébredése a földi energia megújulását jelzi. Nagy változásokra kell számítanunk jövőre, az energiák gyorsan mozognak. Megijedni azonban ettől nem kell, az erők a mi érdekeinket szolgálják, segítik a boldogulásunkat, a világ végre jobb hely lehet. A fa a növekedést, előrehaladást képviseli a keleti asztrológiában. A Fa elem a Tűz elem anyja, könnyen lángra lobbantja a szenvedélyt.


Patkány kínai horoszkóp 2024
 

(Patkány évek: 1936, 1948, 1960, 1972, 1984, 1996, 2008, 2020)

Igazán szerencsés vagy, és szuper évre számíthatsz. Számodra a Sárkány energiák csupa kedvező változást, jó fejleményt indítanak el. A Patkány az első és legokosabb a 12 kínai állatöv jegy közül, és a bölcsesség, kreativitás és találékonyság tulajdonságaival rendelkezik. Ezeket most remekül tudod kamatoztatni minden területen. A szerelemben örömteli fordulatok jönnek. Szóba jöhet összeköltözés, váratlan, de annál örömtelibb gyermekáldás, vagy hogy a párod új lehetőséget kap, és ez téged is minden téren érint.

várandósság, terhesség, babavárás
A Fa Sárkány évében a Patkányok gyermekáldásra számíthatnak
Forrás: Shutterstock

A Fa Sárkány évének szerencseszámai
A 8, a 14 és a 21 nagyon kedvező számok a Sárkány évében. A fontos dolgokat, eseményeket ezekre a napokra időzítsük. Az év uralkodó színe a smaragdzöld. Ha sokat viseled ezt, bevonzod a jó dolgokat.

Bivaly kínai horoszkóp 2024


(Bivaly évek: 1937, 1949, 1961, 1973, 1985, 1997, 2009, 2021)

Csupa jó fordulatra számíthatsz, de néha azért gyors lehet a tempó. Te a stabilitást szereted, és a Sárkány éve időnként túlságosna mozgalmas neked. Ugyanakkor mégsem fog nehezedre esni az alkalmazkodás, mert hamar rájössz, hogy csupa jó változás történik veled. Először is a szerelemben: az ősz elhozza neked a lelki társat! Ha párkapcsolatban élsz, akkor most javítanod kell a kommunikáción, de ezt leszámítva tökéletesen megértitek egymást. Pénzügyekben nagyon komoly javulást mutatnak az égi folyamatok.

ősz, szerelem
A Bivalyok ősszel megtalálhatják a lelki társukat
Forrás: Shutterstock/


Tigris kínai horoszkóp 2024


(Tigris évek: 1938, 1950, 1962, 1974, 1986, 1998, 2010, 2022)

Bár érzelmi hullámvasutat és szenvedélyt jelez a horoszkóp, őszre megérkezik a stabilitás is az életedbe.  A legkiemelkedőbb terület, ahova a legtöbb kedvező hatás irányul: a pénz. Ez pedig ugye egészen biztosan jó hír. A másik, hogy egész évben jellemző lesz rád, hogy bármerre is jársz, bármivel is próbálkozol, kitűnsz a tömegből. Nagyon erőteljes kisugárzásod van, és most nagyon népszerű és sikeres leszel – a szerelemben is. Most tiéd a döntés a párkapcsolatban!

piros, tüzes, szenvedély, horoszkóp, nő
A Tigrisek szenvedélyes év elé néznek. 
Forrás: Shutterstock

A többi jegy kínai horoszkópját itt olvashatod el. 

 

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.