Heti szerelmi horoszkóp 2024. április 13-19.: bármi történik, légy türelmes

szerelem, horoszkóp, asztrológia
Shutterstock/chairoij -
asztrológia szerelmi horoszkóp heti szerelmi horoszkóp
Sok jegynek nem ez lesz a kedvenc hete, de higgadtsággal, önfegyelemmel a nehézségek áthidalhatóak.

Ugyanaz az aranyszabály érvényes most a párkapcsolatban élőkre és a szinglikre is: a türelem rózsát terem. Jobb megelőzni a veszekedést, mint később visszaállítani a békét, így, ha tehetjük, ne feltétlenül mondjuk ki azonnal, amit gondolunk. Ha mégis konfliktus adódik, egy nagy beszélgetéssel sikerül megoldanotok. 

KOS heti szerelmi horoszkóp

Párkapcsolatban élő Kos

Amennyiben a hétvégén szakítotok időt egymásra és a lazításra, mindketten jobban bírjátok a heti feladatokat. Viszont, ha a hétvégén rohangáltok, és nem pihentek, ne csodálkozzatok, ha ingerültek lesztek egymással. Szerencsére, a bolygók szerint te felpörögsz szerdától, és mindenhez, mindenkihez konstruktívan állsz hozzá, ami a párodra is jó hatással lesz.

Szingli Kos

Hétvégén muszáj időt szakítanod a lazításra, kikapcsolódásra, hogy hétfőtől jobban bírd a strapát. Ha hétvégén rohangálsz, és nem pihensz eleget, ne csodálkozz, ha mindenki idegesíteni fog. Ez az ismerkedési szakaszban különösen kínos… Még jó, hogy a bolygók szerint szerdától felpörögsz, és mindenhez, mindenkihez konstruktívan állsz hozzá. Ez másoknak is jó hír…

BIKA heti szerelmi horoszkóp

Párkapcsolatban élő Bika

Sem a hétvégéd, sem a heted nem lesz kiszámítható az égi folyamatok szerint. Frusztrál a sok ellentmondásos hír, és az ezekkel kapcsolatos érzéseid. A kedvesed szeretne segíteni, de amikor ideges vagy, nem mer hozzád szólni. Legyél rá tekintettel, ne rajta vezesd le a bosszúságodat! Hidd el, meg fog érteni! Főleg, ha megosztod vele, hogy mi és/vagy ki miatt mérgelődsz.

Szingli Bika

Nemcsak másokkal, önmagaddal is türelmesnek kell lenned. Az égi folyamatok tükrében sem a hétvégéd, sem a heted nem lesz kiszámítható. Egészen biztos, hogy frusztrált leszel attól, hogy folyamatosan ellentmondásos hírek érkeznek. Nem tudod, kinek higgy, de éppen emiatt várnod kéne. Ne sürgess senkit és semmit! Önmagadat sem. Pénteken a Nap belép a Bikába, és eljön a te időd…

szerelem, pár, beszélgetés
A nagy beszélgetések most minden jegynek a hasznára lesznek.
Forrás: Shutterstock/Antonio Guillem

IKREK heti szerelmi horoszkóp

Párkapcsolatban élő Ikrek

A viták megelőzése érdekében szólj előre, hogy a  hétvégén és a hét során szeretnéd, ha a te igényeidet is figyelembe vennék a többiek! Ezt a munkahelyeden és otthon egyaránt meg kell tenned. A bolygók azt mutatják, többször érezheted úgy, hogy kimaradsz minden jóból. Ezek után a munkahelyi elégedetlenségedet nem szabad haza vinned.

Szingli Ikrek

Nem ez lesz a kedvenc hétvégéd és heted. Amikor nem vagy topon, kicsit pihentetned kellene a párkeresést. Amikor nem elég magas a rezgésed, csupa irritáló embert és helyzetet vonzol be. Ennek elkerülése érdekében most fókuszálj inkább a munkádra, és ott gyakorold a saját igényeid érvényesítését! Ha ez megy, a magánéletben is minden menni fog…

RÁK heti szerelmi horoszkóp

Párkapcsolatban élő Rák

A szerelmed képtelen követni téged. Millió ötleted és terved van, amelyektől lefagyhat, és nem tudja, miben számítasz rá. Legyél konkrét, és mondd meg neki! A bolygók segítenek rájönni, a konfliktusaitok nagy százaléka abból adódik, hogy te tele vagy feladattal, ő pedig csak várja, hogy ossz neki is a teendők hosszú listájából…

Szingli Rák

Semmiképp se ess túlzásba! Ne vállald túl magadat sem a hétvégén, sem a hét során! A bolygók szerint nem várhatod el senkitől, hogy kitalálja, miben vársz segítséget. Főleg, ha ő nem ismer téged elég régóta. Az új kapcsolatok gyengepontja, hogy olyasmit vársz el a másiktól, amit még nem tud megadni neked.

A többi jegy heti szerelmi horoszkópját itt olvashatod el. 

 

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.