Napi horoszkóp 2024. április 21.: ma történhet valami, aminek szimbolikus ereje van

asztrológia, horoszkóp, bolygók
Shutterstock/ -
ezotéria asztrológia vasárnapi napi horoszkóp
A Mérlegek vasárnap, a Jupiter-Uránusz együttállás idején ráláthatnak egy összefüggésre, a Vízöntők gondolatait egy körvonalazódó terv, egy sugallat kötheti le, amely elindíthatja őket egy új úton.

Az Oroszlánok életében ma történhet valami, aminek szimbolikus ereje van és amely szinte sarokpontja lehet a jövőbeli terveidnek, a Szüzeknek pedig vasárnap az Univerzum jeleket küldhet a környezetükben zajló eseményeken keresztül.

Kos napi horoszkóp (03.21.-04.20.)

A mai napon pontos a Jupiter-Uránusz együttállása, ami hatalmas felismeréseket, véletlenszerűnek tűnő fordulatokat hoz, és egészen nyárig éreztetni fogja hatását. Ma töltődj, pihenj, és figyeljen befelé is, a hirtelen támadó ötletekre. 

Bika napi horoszkóp (04.21.-05.20.)

Vasárnap a te jegyedben áll együtt a Jupiter és az Uránusz, de nemcsak a mai napon, hanem egészen nyárig éreztetni fogja hatását. Most olyan események indulhatnak el, amik az egész életedre hatással lesznek, akkor is, ha elsőre nem látszódik a jelentőségük. Figyelj az intuíciódra! 

Ikrek napi horoszkóp (05.21.-06.21.)

Hiába érzel fáradtságot, enerváltságot, mozgásra szüksége van a szervezetednek. Vegyél hát erőt magadon és mozogj, lehetőleg minél aktívabban. Azt fogod tapasztalni, hogy nemhogy nem fáradsz el, de azt érzed, egyre csak töltődsz és töltődsz. Ez a a vasárnapod nagy trükkje! 

Rák napi horoszkóp (06.22-07.22.)

Vasárnap egy helyzetben nagyon erősen kikívánkozik belőled a vélemény, de számolj azzal, ha engedsz a csábításnak, azzal kiszabadítasz egy szellemet a palackból. Könnyen lehet ugyanis, hogy amit mondasz, végül nagy vihart kavar - írja az Astronet.

Az összes jegy napi horoszkópjáért kattints ide!


 


 


 

 

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.