Edit beragyogta a napunkat - mi pedig megszépítettük az övét!

anyuka Takács Nóra Fashion donor Kurucz Nikolett Átalakít a Jónő Team Kántor Katalin Larion Oscar
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Igazi csajos programot szervezett Editnek a főnöknője: meglátogathatott minket, hogy egész nap a kezeink között szépüljön. A végeredményt pedig fülig érő mosollyal jutalmazta az egész családja, akik mind elkísérték őt az átalakításra. 

Edit már telefonos egyeztetésünk során is kérdezte: bánnánk-e, ha a gyerekei is bekukkantanának egy kicsit, mert nagyon kíváncsiak, milyen is egy ilyen átalakítás, hogyan dolgoznak a szakemberek. Amikor megérkezett hozzánk a család, és megláttuk, hogy három gyönyörű lánya (Zsanett, Dalma és Csenge) van Editnek, rögtön megértettük, mire fel ez a nagy érdeklődés - melyik kislányt ne érdekelné egy ilyen program?

/1405/Edit_20145616918

"Nagyon örülök, hogy ma itt lehetek. Amikor megtudtam, hogy jövök - még tavaly novemberben -, kértem pár hónap haladékot tőletek, hiszen nagy életmódváltásba kezdtem éppen akkor. Szerettem volna fél évet adni magamnak, hogy olyan formában érkezhessek ide, amivel elégedett vagyok. Ez mostanra sikerült: 8 és fél kilót fogytam, odafigyelek, mit főzök a családnak, a lányokkal tornázunk, a férjemmel pedig hetente egyszer táncolni járunk."

Így is kell ezt csinálni: az egész családdal meg kell szerettetni az egészséges életmódot egy életre! Mi nagyon díjazzuk az ilyet, abszolút megérte várni Editre fél évet!

Jókedvűen láttunk munkához, elsőként Niki vette kezelésbe Edit haját: "Sötétbarna, gyönyörű, hosszú hajjal érkezett hozzánk, azonban volt egy pár centis lenövése, ahol bizony már előkandikált egy-két ősz hajszál is. Egy világosabb, barnás-violettes árnyalattal festettem, mert sokkal jobban áll neki ez a világosabb tónus, mint a sötét. A haj hosszát meghagytam, fazonra vágtam, majd körkefével laza hullámosra szárítottam."

/1405/_tala201456161039

Ruha: H&M, öv: Mohito, nyaklánc: Mohito, cipő: Reserved, táska: Laoni by Laoni la Store

Majd Oscar készített lélegzetelállítóan szép sminket: "Edit üdítő jelenség, beragyogta a napunkat. Az arctisztítás után hidratáltam a bőrét, majd egy ultrakönnyű folyékony alapozóval egységesítettem a bőre színét, szerkezetét. A szemöldökét élénkítettem a hajszínéhez. A szemét természetes földszínekkel emeltem ki, amit kontúrmentesen elsatíroztam. Szempilláit dúsítottam. Orcáit korall árnyalatú arcpirosítóval élénkítettem. Ajkát lazac árnyalatú ajakrúzzsal festettem ki, hogy érzéki és friss hatású legyen."

Kettejük munkáját a Fashion Donor lányok koronázták meg egy divatos szettel. "Energikus kisugárzásának köszönhetően már az érkezésénél tudtuk, hogy valami finom anyagú, világos színű, bohókás vonalú ruhát fogunk keresni, amely tökéletesen alkalmazkodik a testéhez. Mikor megtaláltuk a megfelelőt, és kész lett az összes szakember a maga területét illetően, onnantól kezdve egyszerűen le sem tudtuk venni a szemünket róla."

/1405/Edit_201456161153

Mikor Edit a kamera elé került, feltűnően profin viselkedett. Először nem is értettem, honnan ez a magabiztos fellépés, aztán rájöttem: ezt teszi az emberrel a tánc. Mesélte Edit, hogy amikor esküvőre hivatalosak, akkor ők bizony végigtáncolják az egész lakodalmat. A jó mozgás, a megfelelő tartás pedig kellő alapot ad ahhoz, hogy valaki ügyesen pózoljon Kata kamerája előtt is. Így pedig szuper képek születtek a család nagy örömére. Mikor az utolsó is elkészült, addigra a lányok hajával is végeztem – időközben mindet befontam -, így aztán minden lány megszépülve, élményekkel telve indulhatott haza. Reméljük, hogy apuka is jól érezte azért magát nálunk...

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.