Jónő Team: Átalakítás után Edit a saját filmjének főszereplője lett

Charlotte Le Bon Takács Nóra Fashion donor Kurucz Nikolett Átalakít a Jónő Team Kántor Katalin Larion Oscar Az élet ízei
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Egy film hatására jelentkezett hozzánk Edit, ugyanis megirigyelte a főszereplő küllemét, életét, bátorságát. Gondolt egy nagyot és úgy döntött, belevág: elküldi nekünk a jelentkezési  lapját - lesz, ami lesz.

Edit eladóként dolgozik egy ruhaüzletben, Szegedről érkezett hozzánk az átalakításra. Elég korán kellett kelnie tehát, hogy már 9-kor nálunk legyen, de nagyon pontosan érkezett. Kissé talán izgult eleinte. "A moziban éppen vetítették Az élet ízei című filmet, ami nagy hatással volt rám. Sok gondolatot elindított újrakezdésről, hitről, bátorságról. Emellett persze az egyik női főszereplő, Charlotte Le Bon bájos vidéki francia stílusa és különösen a frizurája is megragadott. Arra gondoltam, mi más is lehetne számomra az első lépés némi változás felé, mint egy kis átalakulás. Egy hasonló fizura, mint az övé, csak egy kicsit nőiesebb, mozgalmasabb változatban, némi világosabb tónussal megdobva. A ruhában ugyanez. Szoktam néha csinosan öltözni, de úgy igazán dögösnek még sosem láttam magam." Na, majd most! - gondolta egy emberként a csapat, és munkához is láttunk egy kisebb tanakodás után.

/1410/Edit_2014101417237

Elsőként Niki vette Edit haját kezelésbe. "Edit haját nem festettem, viszont hajfénysamponnal mostam, és színező habot használtam a szép, fényes hatás érdekében. Könnyen kezelhető, félhosszú frizurát választottunk számára, amit egyszerűen megszárítottam. Pár trükköt meg is mutattam neki, hogy majd otthon magának is el tudja készítenia jövőben."

Azután Oscar látott munkához: "Egységesítettem a bőre színét egy könnyű, folyékony alapozással, amit finoman lefixáltam púderrel. Gyönyörű szemét mályvával és földszínekkel emeltem ki. Szempilláit fekete szempillaspirállal festettem. Orcáit barackos arcpírral élénkítettem. Ajkát lazacos pinkkel bolondítottam meg."

/1410/Edit_2014101417346

Pulóver: F&F; nadrág: United Colors of Benetton; cipő: United Colors of Benetton

Aztán a Fashion Donor-lányok lendültek akcióba. "Jelentkezése során leírta nekünk, hogy szeretne nőiesebb darabokat viselni a fotózáson. Már az elküldött képek alapján láttuk, hogy szuper adottságokkal rendelkezik, és tudtuk, hogy mindenképp ki kell hangsúlyoznunk azokat. Egy igazi dámás, szőrgalléros pulóverre esett a választásunk, amit vagány, kockás nadrággal kombináltunk, valamint - ha már nőiesség - elengedhetetlen darabnak ítéltük a tűzpiros tűsarkút, amit Edit teljesen magáénak érzett a fényképezőgép előtt pózolva."

/1410/_tala201410141793

A megfelelő smink, haj és ruha után Katán volt a csapat szeme. Jött ugyanis a fotózás, ami sokaknak zsigerből jól megy, sokan viszont izgulni kezdenek a kamera előtt. Kata azonban nagy szakmai tapasztalattal rendelkezik ahhoz, hogy mindenkit szépen megnyugtasson, kedvességével elterelje az izguló alkalmi modell figyelmét és a végére megszerettesse a fényképezés minden percét a vendégünkkel. Editnek jól ment a pózolás, ügyesen vette ezt az akadályt, és ez meg is látszik az elkészült képeken, amelyekről egy vonzó nő néz vissza ránk. Reméljük, neki is tetszik a végeredmény, és mostantól a saját filmjének főszereplőjévé tud válni!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.