Csonka András zsűri Szombat esti láz
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Izgulhatnak a Szombat Esti Láz versenyzői, hogy Csonka András szombatonként ne bal lábbal kelljen fel. A zsűri egyik tagjaként hangulatától teszi függővé, hogyan fogja értékelni a versenyzőket, akiket személyesen is ismer.

Csonka András pontosan tudja, hogy mennyi munka fekszik a produkcióra való felkészülésben. A második szériát 2006-ban ő nyerte meg Keleti Andrea oldalán, majd tavaly a műsor vezetését bízták rá Liluval közösen.

Fotó: Hámori Zsófia/Life.hu

„Nyitott lélekkel készülök, kíváncsian várom, hogy ennyi idő alatt mennyi munkát tudtak elvégezni a kollégáim. Új műsorstruktúra készült azzal, hogy párok táncolnak és versenyeznek egymás ellen, ezért is kapta az ötödik évad A nagy félrelépés alcímet. Egyikük majd elhúz, a másik lemarad, ez okozhat családi konfliktust. Igyekszem majd objektív maradni, ugyanis mindenkit ismerek, valakivel dolgoztam is együtt. Eddig csak iskolai szavalóversenyen zsűriztem, ilyen komoly produkcióban még soha. Szerencsére két mankóm lesz, Esztergályos Cecília és mesterem, Keleti Andrea. Hogy milyen bíra leszek? Még magam sem tudom, hogy szigorú, beszólogatós vagy kedveskedő. Egy játék, amit nagyon komolyan kell venni, úgy, mint a zsűrizést is. Tisztelni kell a munkát, és azt, hogy valaki szeretne győzni" - árulta el sztárszerzőnk, András.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.