Balaton Sound probléma
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A Balaton Sound a nyár legmenőbb rendezvénye, ahol csupa jókedvű, segítőkész fiatal szórakozik önfeledten, a kényelmüket biztosító személyzet legnagyobb része pedig mindent megtesz azért, hogy kulturált körülmények várják a bulizni vágyókat. Ám sajnos mindig van pár dolog, amit szégyellni lehet. A Life.hu bemutatja, mire nem lehetünk büszkék!  

1. Bőr garnitúrán sáros cipőben ugrálni

A borsos áru VIP belépő megvétele, de még ha ajándékként kapta is a fesztiválozó, nem feltétlenül ad okot arra, hogy az elegánsan kialakított részen a buli hevében a kanapén ugráljunk. A szervezők valamennyire ismerhetik már a VIP vendégek szokásait, így a tavalyi fehér ülőgarnitúra helyett feketével kedveskedtek a "nagyon fontos embereknek". Talán egy biztonsági őr jelenlétével kiküszöböllhető lenne ez a zavaró tényező, ugyanis többen szívesen leültek volna.

Forrás: Life.hu

2. Fura emberek nevét bedobni egy kis protekcióért

Biztonsági őr csak a VIP lelátó aljára jutott, az ő feladata lett volna, hogy megfelelő számú embert engedjen fel a tribünre. A nagykoncertek alatt szinte mindig hosszú sor várakozott, hogy feljuthasson. A mögöttem álló, 20 év alatti lányok azon morfondíroztak, hogy melyik "nagy ember" nevét dobják be egy kis protekcióért. Tessék megkapaszkodni! Idősebb Éliás Gyula, az egykori DJ nevének említésekor nem számított az sem, hogy telt ház volt a lelátón. A lányokat simán felengedték. Még jó, hogy nem valamelyik ismert politkus nevét dobták be, mert akkor talák ki is ürítették volna a kedvükért a színpadra néző, legextrább helyet!

Forrás: Facebook/Éliás Gyula

3. WC mellé vizelni

Hiába van tele nyilvános illemhellyel és mobilvécével a fesztivál területe, a szükség nagy úr! Minek is kulturáltan vizelni, ha lehet másképp is!

Forrás: Life.hu

4. Zárt biciklimegőrzőt találni

Hiába érkeztek a fesztiválozók este 10 óra után biciklivel a rendezvényre, a MOL által üzemeltetett biciklimegőrzőt ilyenkor már zárva találták. Nyitva tartás reggel 10-22 óráig. Ha véletlenül arra vetemedtél, hogy az időben leadott kerékpárodat záróra után szeretted volna kiváltani, a marcona biztonsági őrökkel kellett csatázni. Úgy beszéltek a kerékpárhoz hozzájutni szándékozó tulajdonossal, mintha gépfegyverrel ment volna biciklit rabolni. Kedves választ is kaptunk: örüljünk, hogy egyáltalán van biciklitároló, és amúgy is ingyenes!

Forrás: Life.hu

5. Nem adni információt, de borravalót kérni!

A söröspohár-visszaváltó ponton dolgozó fiatalok nagyon utálhatták, ha valaki meg merte tőlük kérdezni, mit merre talál. Nemtetszésüket közkinccsé tették. Még mielőtt kérdésre kinyitottuk volna a szánkat szembesültünk vele, hogy hallgatni arany! Érdekes, a borravalót viszont szívesen elfogadták (volna)!

Forrás: Life.hu

6. Kígyózó sorokban vonatmenetjegyet venni

A MÁV az elmúlt évek alatt sem tanulta meg, hogy a többezer főt befogadó rendezvény után sokan szeretnék igénybe venni az állami vasúttársaság szolgáltatását, és vonattal hazajutni. A két állandó jegypénztár mellé képtelenek beállítani újabb, mobil jegyértékesítő pontokat. Zamárdi polgármestere, Csákovics Gyula szerint hiába jelezték már évekkel ezelőtt is a problémát, a vasúttársaságnál süket fülekre találtak. Semmi sem változik, marad a gyakran többórás sorbanállás!

Forrás: Life.hu

.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.