Zsír a buli Schobertéknél!

buli Rubint Réka Schobert Norbi tábor fog alakreform
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Boldogság van! Ebben az évben sem maradt el Rubint Réka és Schobert Norbi Alakreform tábora. Persze, miért is maradna? A hatalmas rajongótáborukból biztosan mindig lesz egy-két tucatnyi ember, akik számára maga a gyönyör, az elégedettség netovábbja, a gyötrelmekkel teli egész év fénypontja, az übermenőség abszolút bizonyítéka, hogy Schobertékkel egy légtérben tölthetnek pár napot. 

Szorgalmasan posztolnak - a törökországi táborukból Schoberték. A falusi búcsú hangulatú bulivideó alább (inkább kommentár nélkül).

Itt ragadjuk meg az alkalmat, hogy az alábbi fotót is megmutassuk nektek. A könnyeinkkel küzdünk és mélységesen fel vagyunk háborodva, hogy a rosszindulatú kommentelők - hogy is mondjuk - a szájukra vették Norbi alsó fogsorát. Hosszas fejtegetés helyett az egyik hozzászólót idéznénk: "Jézus ereje". Ámen.

Forrás: Schobert Norbi/Facebook

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.