Nosztalgiahullám söpört végig Norbiéknál

fotó Rubint Réka nosztalgia Facebook Schobert Norbi lájk
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Ha eddig úgy érezted, hogy nem tudsz eleget Schobert (bocs, Schóbert) Norbiról és Rubint Rékáról, most megkönnyebbülhetsz. A fitneszházaspár fényképalbum-rendezgetésbe fogott, és így olyan fotók is napvilágra - a Facebookra - kerültek, amelyek után eddig csak sóvárogtunk. 

Norbi kutyás fotóját csaknem háromezren lájkolták: mit is mondhatnánk, már megérte kitenni. A poszt természetesen az összetéveszthetetlen schoberti stílusban íródott - mi például alig tudtuk visszafogni a meghatottság könnyeit. ;)

"Ezt a képet tegnap találtuk. 13 éves lehettem és Szultán előtt, életem első kutyájával, első igaz Barátommal ülök a Népligetben. Arra gondolok, hogy hát innen jöttem én. De jó lenne, ha élne az én öreg Cimborám....." - olvasható.

Forrás: Schobert Norbi/Facebook

Persze, Réka sem akart lemaradni férje mögött, ám ő most önironikusra vette a figurát. "Mire jó a pakolás, benézni a fiókok mélyére?! A kép 2002-ben készült, 24 éves voltam. A papucsra külön felhívnám a figyelmet" - írta. Az akkor még természetes keblekkel rendelkező fitneszlady posztja több mint 4000 lájkot ért.

Forrás: Rubint Réka/Facebook

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.