ByeAlex: "Nem mondtam, hogy Claudia szánalmas"

Forrás: Facebook/ByeAlex -
Pál Dénes TV2 Sztárban sztár Liptai Claudia Majka Kedvesem ByeAlex
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A Sztárban Sztár margójára címmel ismét posztolt a Facebookra ByeAlex. A vasárnapi adás óta nem először, amikor is arról írt, hogy a zsűri nem volt igazságos a Kedvesemet előadó Pál Dénessel. Akkor Liptai Claudiának üzent. 

Nos, úgy tűnik, Pál Dénes előadása, a Kedvesem, a zsűri és később a bulvármédia reakciója azóta sem hagyja nyugodni a 2013-as A Dal-győztesét. A vasárnapi megjegyzése után most így folytatta:

Forrás: Facebook/ByeAlex

"Tudtam, hogy a bulvár felkapja majd a vasárnap esti negmozdulásom. Nincs baj ezzel, ez a feladatuk.
Látom, hogy több ezren gondoltátok ugyanazt, amit én. Ebből is látszik, hogy nektek is elég már az ilyen méltatlan gagyiskodásokból... Viszont HÁROM további gondolatot hozzáfűznék még. Nem azért, mert annyira érdekes ez az egész, hanem mert úgy érzem le kell írnom:
1. Jó kapcsolatot ápolok a tv2-vel, (illetve annak sok munkatársával) ezért egy olyan cikk sem igaz, amely arról szól, hogy őket támadtam volna.
2. Nem mondtam hogy Liptai K. szánalmas. Azt, hogy olvasson verseket, azt igen...
3. Az ózdi gyerekkel szimpátiakapcsolatban vagyunk, sőt, én bírom az ózdi gyereket! Rajta csak azért csattant az ostor mert abban a szerencsétlen helyzetben volt, hogy ő is ott ült. Ő aztán nyilvánosan is reagált erre a szituációra, és a kiírása teljesen rendben is van. Telefonon is beszéltünk már. Ő ugyanis pontosan tudja, hogy nem hisztiből kértem ezt ki magamnak. Ti, akik itt vagytok velem is tudhatjátok: az Eu vizio alatt is ráhagytam a szuper hírességekre alpári fröcsögésüket. Most, ez az én értékrendem szerint klaviatúráért kiáltott... Nevezzenek akkor túlérzékenynek... Vállalom.
Bocs, ha a képemet olyan helyeken láttátok-látjátok a napokban, ahol szerintetek nem kellene lennem. De inkább ilyenért legyen, mint bármi másért..." - posztolta szerdán délután az előadó.

Majka a Facebookon üzent Alexnek

"Már megint indokolatlanul vagyok megmarva! Én nem bántottam
ByeAlexet.. Nem is tudnám , mert feletébb szeretem a teljesen formabontó gondolkozása miatt.. A Kedvesem nóta viszont valljuk be, nem fog annyira soha beindítani, mint mondjuk Eminem 8 mérföldje. Ehhez csatolva azt a tényt ,hogy a nótàval önazonos, nem ezer fokon égő előadó viszi színpadra, azt hiszem meg is magyaráztam mindent. Nem kell mindenben a rosszat látni.. Nem lehet szórakoztató véleményt mondani egy műsorban akkor, ha mindig arra figyelünk kit fogunk megbántani. Szeretlek ByeAlex! De ezt te is tudod"

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.