Szulejmán (sorozat) Kolosi Péter programigazgató Celeb vagyok, ments ki innen! eltűnés Fókusz (tévéműsor) török sorozat RTL Klub
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A rendkívül népszerű Szulejmán című török sorozat átmenetileg lekerül az RTL képernyőjéről a Celeb vagyok, ments ki innen! miatt. A nézők kiakadtak, mozgalom indult a széria visszaköveteléséért. Kolosi Péter programigazgató elnézést kért és remek hírrel szolgált a sorozatkedvelőknek.

Ahogy a Life.hu is megírta, október 6-tól indul a Celeb vagyok, ments ki innen! című műsor az RTL Klubon. Mivel este 11-re már túl késő lett volna rakni a szokásos sorozatokat, így 5 széria, köztük a Szulejmán 6 hétre lekerül a képernyőről. Hiába átmeneti a leállás, a nézők támadták a csatornát, a Facebookon mozgalom indult. Kolosi Péter a Fókuszban kért elnézést a rajongóktól a 6 hetes szünet miatt.

Fotó: Hajdú D. András - Origo

A programigazgató mindenkit megnyugtatott, hogy nem örökre tűnnek el a sorozatok, addig is arra buzdít mindenkit, nézze a Celeb vagyok, ments ki innent!, ami nem egy megszokott valóságshow lesz, hanem egy fricska a celebek részéről.

Hozzátette: valamikor úgyis tervben volt egy leállás, hiszen egy amerikai sorozat egy évfolyamában 22 epizód van, ami az 52 hetet nem tudná kitölteni.

Végül egy nagy bejelentéssel készült: „Egy új török történelmi sorozat indul hamarosan, amely az első világháború időszakában játszódik és egy fiatal pár szerelmi története bontakozik ki benne."
Magyar neve egyelőre még nincs a sorozatnak, amely a Szulejmánhoz hasonlóan biztosan sokak kedvence lesz.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.