Megvannak a Celeb vagyok, ments ki innen! döntősei

Forrás: RTL Klub -
Bódi Sylvi Celeb vagyok, ments ki innen!
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Bódi Sylvinek minden esélye megvan, hogy a dzsungel legjobb női játékosa cím mellett meg is nyerje a Celeb vagyok, ments ki! innen játékot. Kiderült, kik az első széria győztesei.

Kedd este Gáspár Lacinak kellett távozni a Celeb vagyok... táborából. Így kialakult a döntős mezőny: Madár, Bódi Sylvi és Aurelio küzdenek a dzsungel királya vagy királynője címért. Aurelio megígérte, hogy meztelenül ünnepli a győzelmét. A kérdés, ki kíváncsi még Szecsurélióra...

Forrás: RTL Klub

"Szerintem ez így volt jó, így volt igazságos. Jobbak voltak nálam. Madár például bátrabb volt nálam" - válaszolta Laci Balázsnak és Janinak, miután kijött a táborból. Laci elmondta azt is, hogy győzni ugyan nem lett volna képes, de saját magát sikerült legyőznie. Szerinte amúgy még az is lehet, hogy 'Rélio nyeri a versenyt.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.