Berki Krisztián: „Nem tudom, mitől műsorvezető egy műsorvezető"

Fotó: Zsigmond László/Life.hu -
TV2 műsorvezető Pamela Frizbi Hajdú Péter Éden Hotel Berki Krisztián
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Az Éden Hotel műsorvezetője bevallotta, nem tartja magát műsorvezetőnek, hanem ő abban jó, hogy magát adja és emocionálisan közelíti meg a feladatait.

Berki Krisztián Hajdú Péter Frizbi című műsorában megerősítette a hírt, miszerint már nincsenek együtt Hódi Pamelával, és arról is beszélt, hogy műsorvezetőnek tartja-e magát.

Fotó: Zsigmond László/Life.hu

„Őszinte leszek! Nem tudom, mitől műsorvezető egy műsorvezető. Míg nem találkozol szituációkkal, míg nem tudod, milyen sok feladattal jár ez, addig azt hiszi az ember, milyen könnyed munka is ez. Közben meg nagyon is nehéz feladat. Nem vagyok műsorvezető, inkább emocionálisan közelítem meg a feladatot és magamat adom" – magyarázta Berki, aki azokra a pletykákra is reagált, hogy becsajozott az Éden Hotel forgatásán.

„A párkapcsolatomat Pamelával meg kellett gyászolnom, el kellett temetnem, és el kellett engednünk egymást. Ilyenkor nem egy könnyű légyottra koncentrál az ember. Nem fért volna bele a csajozás, most, hogy szabad ember vagyok, remélem, bennem is beindulnak azok a hormonok, hogy nyitott tudjak lenni egy új kapcsolatra" - mondta Krisztián.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.