Tóth Szabi: "Nem jelent problémát, hogy Sonia sokat tartózkodik Angliában"

Nkuya Sonia Sugarloaf Tóth Szabi
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Nincs veszélyben a Sugarloaf, amelynek énekesnője, Nkuya Sonja jelenleg Angliában él. A zenekar vezetője, Tóth Szabi továbbra is számít az egykori megasztárosra. 

Nkuya Sonia évek óta harcol volt párjával, hogy közös, négyéves kislányuk, Annabella fel­ügyeleti jogát megkapja, és ne az édesapa lakhelyén, Angliában, hanem Magyarországon rendezhessék be az életüket. A bírósági ítéletig Sonia külföldön tartózkodik, miközben a Sugarloaf gőzerővel készül a tavaszi-nyári szezonra, egyelőre énekesnő nélkül.

Forrás: Tv2

"Minden csak szervezés és kommunikáció kérdése. Jelenleg a dalszerzések, stúdiózások, fotózások időszakában va­gyunk, így nem jelent problémát, hogy Sonia sokat tartózkodik Angliában. Ez nem befolyásolja a zenekar jövőjét" – nyilatkozta a a Borsnak Tóth Szabi. "Nagyjából annyi szervezést igényel, hogy itt tudjon lenni, mikor kell, mintha mondjuk Nyíregyházán élne. Ez a távolság 2015-ben nem lehet kérdés. Reméljük, hamar lezárul az ügy, és a koncertek beindulásáig sikerül rendezni a kialakult helyzetet" - tette hozzá a zenekar frontembere.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.