Bajor Imre özvegye: „Nyugalmat szeretnék magam körül"

Forrás: Facebook/ Bajor Imre Emlékére -
Bajor Imre Nyugalom özvegy interjú gyász szereplés Argo 2 nyilvánosság Juszt László díszbemutató
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Pokoli nehéz időszakon van túl a tavaly elhunyt színész özvegye, Ildikó, aki elmondta, egy darabig nem szeretne nyilvánosság előtt szerepelni.

Újra tud mosolyogni Bajor Imre özvegye, Ildikó. Az asszony, aki tavaly augusztusban veszítette el a színész férjét, a minap kísérte el a legendás tévést, Juszt Lászlót és családját az Argo 2. című film díszbemutatójára, ahol mosolya arról árulkodott: jól érezte magát.

Forrás: Facebook/ Bajor Imre Emlékére
Gyász! Meghalt a Farkasokkal táncoló írójahttp://www.life.hu/news/20150504-michael-blake-a-farkasokkal-tancolo-cimu-regeny-es-film-iroja-elhunyt.htmlHosszú betegséget követően 69 éves korában meghalt Michael Blake, a Farkasokkal táncoló című regény írója, aki az azonos című film forgatókönyvéért 1991-ben Oscar-díjat kapott – írja a Variety.NewsOrigoMegszólalt Bajor Imre gyermekeinek anyja: „Tehetetlen dühöt érzek"http://www.life.hu/csalad/20150313-bajor-imre-szinesz-gyermekeinek-anyja-hamori-eszter-szineszno-megszolalt-elmondta-tehetetlen-duhot.htmlBajor Imre első felesége, Hámori Eszter támogatja az elhunyt színésszel közös gyermekeit, akik nehéz gyászidőszakon vannak túl.Család--Fricska lett Bajor Imre volt étterméből, a Kicsihuszárbólhttp://www.life.hu/bulvar/20141107-fricska-lett-a-kicsihuszarbol.htmlÁtalakult Bajor Imre Kicsihuszár nevű étterme, a helyén egy Fricska nevű gastropub kezdte meg a működését. Nem egyszerű az új tulajdonos helyzete, a környékbeliek nem tudják elfeledni, hogy egykor ezen a helyen a nemrég elhunyt színész álma működött, majd ment csődbe.TV + BulvárFotó: Hámori Zsófia/Life.huÖngyilkosságot fontolgat Koroknay özvegyehttp://www.life.hu/bulvar/20150330-koroknay-geza-ozvegye-simon-eszter-ongyilkos-akar-lenni.htmlSúlyos terhet cipel és rendkívül szorult helyzetben van Koroknay Géza özvegye, Simon Eszter, aki jelenleg az egyetlen kiutat abban látja, ha önkezével vet véget az életének. TV + BulvárOrigoSikeres modell lehet Bajor Imre fiahttp://www.life.hu/bulvar/20150309-bajor-imre-fia-marci-sikeres-modell-lehet.htmlMíg nővére, Lili színésznőnek készül, könnyen lehet, hogy Marci a modellszakmában lesz sikeres. TV + Bulvár--Áll a bál a Zámbó családban! Jimmy özvegye kiosztotta Zámbó Krisztiánthttp://www.life.hu/csalad/20150306-zambo-kirsztian-az-x-faktor-egykori-enekeset-zambo-jimmy-ozvegye-edit-asszony-kiosztotta.htmlAz özvegy megelégelte, hogy Krisztián még mindig az apja nevéből él. Edit asszony fia, Adrian közösségi oldalán üzent az egykori x-faktorosnak. Család--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.