Gesztesi Károly: „Havas részegen akart rámászni Claudiára"

Fotó: Zsigmond László/Life.hu -
vita Gesztesi Károly alkohol Liptai Claudia részegség
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Megdöbbentő dolgokkal vádolja Havas Henriket a színész, aki azon dühödött fel legutóbb, hogy a Tanár úr kritizálta szereplését az Összezárva Friderikusszal című műsorban.

Gesztesi Károly szerint Havas Henrik hazugságokat terjeszt róla és mindent elkövet, hogy nyilvánosan lejárassa. Ezért most a színész a Story magazin hasábjain vágott vissza a Tanár úrnak azzal, hogy régi sérelmeit teregette ki.

Fotó: Zsigmond László/Life.hu

„Havas Henrik egy igazi tapló (...) Nemegyszer fordult elő, hogy részegen hívta fel Claut, de pechére én vettem fel a telefont. Nem győztem elküldeni a fenébe, hogy ne molesztálja Caludiát. Egy elvtelen, pofátlan fráter, aki ráadásul súlyos alkoholproblémákkal küszködik. Nem én vagyok alkoholista, hanem Havas Henrik!" – mondta magából kikelve a Story magazinnak a színész, aki szerint a Tanár úr féltékeny rá, nem tudja feldolgozni, hogy Claudia sosem feküdt le vele, amikor együtt vezették a Mokkát.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.