Erdélyi Mónika Joshi Bharat
Általában a bölcs Joshi Bharat látja el tanácsokkal az embereket, de most állítólag neki volt szüksége útmutatásra.

Közösen vezet majd műsört Erdélyi Mónika és Joshi Bharat: a nézők két kedvencét a Fem3 Café képernyőjén lehet majd látni, a nagy feladatra pedig szorgosan készültek mind a ketten – erről meséltek a Mokkában Demcsák Zsuzsának és Kárász Róbertnek.

Az összhang már ekkor látszott a két műsorvezető között: Erdélyi Mónika még tréfálkozott is műsorvezetőtársával. Azt mondta ugyanis, Joshi annyira izgult a közös munka miatt, hogy egész hétvégén hívogatta őt.

Corinna Schumacher már nem bízik férje gyógyulásában?http://www.life.hu/news/20150511-michael-schumacher-felesege-corinna-eladja-a-csaladi-ingatlanokat-hogy-fizetni-tudja-ferje-apolasat.htmlHatalmas vagyonokat költ a Schumacher család az egykori F1-es pilóta ápolására. Mivel úgy hírlik, Michael Schumacher sosem fog teljesen felépülni, felesége, Corinna elkezdte felszámolni a család ingatlanjait, hogy finanszírozni tudja férje rehabilitációját. News--Tragédia! Hároméves kisgyerek veszítette életét egy bevásárlóközpontbanhttp://www.life.hu/news/20150511-egy-zsolnai-bevasarlokozpontban-halt-meg-egy-haromeves-kisfiu.htmlSzörnyű tragédia történt vasárnap egy zsolnai bevásárlóközpontban – fagerenda dőlt egy hároméves kisfiúra, aki a kórházba szállítás közben életét vesztette. News--Kislányáért aggódik Hódi Pamelahttp://www.life.hu/csalad/20150511-hodi-pamela-kislanya-natasa-zselyke-beteg-ot-apolja.htmlMinden édesanya legszörnyűbb rémálma, ha gyermeke megbetegszik. Ilyenkor legszívesebben a nap minden pillanatában mellette lenne, és ápolná, szeretgetné.CsaládOrigoMegbukott Nigella Lawson amerikai főzőműsorahttp://www.life.hu/bulvar/20150510-nigella-lawson-amerikai-fozomusora-megbukott-es-lekerul-a-kepernyorol.htmlKét évad után levette a képernyőről Nigella Lawson The Taste című főzőműsorát az amerikai ABC csatorna, miután drasztikusan visszaesett a program nézettsége.TV + Bulvár--Ennyire szereti anyukáját Beyoncé, David Beckham és Nicki Minajhttp://www.life.hu/csalad/20150511-kedvenc-amerikai-sztarjaink-igy-unnepeltek-az-anyak-napjat.htmlKedvenc amerikai sztárjaink most vasárnap tartották az anyák napját. Hogyan emlékezett meg a nagy napról Beyoncé, Nicki Minaj és David Beckham?Család--Részeg betegszállítók elejtettek egy halottathttp://www.life.hu/news/20150511-berettyoujfalun-reszeg-betegszallitok-elejtettek-egy-halottat.htmlRészeg betegszállítók elejtettek egy halottat a berettyóújfalui Gróf Tisza István Kórházban szombat hajnalban. News--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.