Dobó Kata egykori vetélytársa készíti fel Vajna Timi szépségeit

Forrás: André Balázs -
Rábaközi Andrea modell Dobó Kata szépségverseny Miss Universe Geszti Péter Vajna Tímea
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Geszti Péter egykori múzsája, az Áj lav jú című nagysikerű klip bombázója, Rábaközi Andrea vette szárnyai alá a Miss Universe Hungary szépségeit.

A szépségverseny tizenéves indulói valószínűleg nem, de édesanyjaik biztosan emlékeznek a 80-as évek szexszimbólumára, aki sikert sikerre halmozott, nem véletlenül választották ki őt Geszti Péter népszerű klipjébe.

Andit nem csak Geszti kedvelte, Andy Vajna is kinézte őt A miniszter félrelép című, 1997-es film főszerepére. Végül Dobó Kata lett a befutó a producernél.

"Még mindig folyamatosan dolgozom bunda- és ékszerbemutatókon, mellette alapítottam egy divatiskolát. Fiús anyuka vagyok, de a sors úgy adta, hogy lányokkal is vesződhetek. Ősszel 10 tanítványom volt, most 8 van. Az iskolámból senki sem indult el a Miss Univerese Hungaryn, ők még kicsikék ehhez a versenyhez"- nevetett Andrea, akin egyáltalán nem fog az idő. Andy Vajnát, a szépségverseny producerét több évtizede ismeri.

Forrás: André Balázs

"Andyt régóta ismerem, most mosolyogtunk azon, hogy A miniszter félrelép válogatásán találkoztunk először. Én is jelentkeztem a főszerepre, az utolsó három kiválasztott között még ott voltam Dobó Kata és Hegyi Barbara mellett. Kern András mindig megrettent, amikor meglátott a magas sarkúban, döbbenten végigmért, és csak annyit mondott: "Úristen!" - nevetett Andi, akire a lányok felkészítését bízták Vajnáék.

Facebook/ Miss Universe Hungary

Laikusnak úgy tűnhet, hogy egyformák a megmérettetésre váró lányok, de mostanság ez a típus a trendi: barna haj, őzikeszemek, natúrság. Nekem sincs szőke tanítványom, ráadásul azt sem szeretem, hogy én szőke vagyok. Régen sem bírtam ezt a hajszínt, de sok pénzt kerestem azzal, amit képviseltem. Én belül nem vagyok szőke! A cicababa státuszt döntögessük már le, gyönyörűek a barna és vörös lányok” - tette hozzá az egykor sikeres modell.

Megvillantotta csodás lábait Erős Antóniahttp://www.life.hu/bulvar/20150515-megvillantotta-csodas-labait-eros-antonia.htmlKétgyermekes anyukaként leginkább farmert és kényelmes tornacipőt visel a hétköznapokon Erős Antónia, akit végre szuper miniszoknyában is láthattunk. Alapítványa 10. évfordulója alkalmából megvillantotta csodás lábait!TV + BulvárFotó: Zsigmond László/Life.huBarátok közt: Malackodás után nagy bejelentéshttp://www.life.hu/bulvar/20150515-baratok-kozt-malackodas-utan-nagy-bejelentes-tavozik-nagy-alexa-a-sorozatbol.htmlNem is gondolta senki, mennyire tudnak malackodni a Barátok közt szereplői, ha nem veszi őket a kamera. Ettől mi is ledöbbentünk!TV + BulvárFotó: Zsigmond László/Life.huPirner Alma a férje miatt váltott szakmát http://www.life.hu/bulvar/20150514-pirner-alma-parkapcsolati-coaching-lett.htmlMásfél éve ment másodszor férjhez Pirner Alma, aki újh ázasságára nagyon vigyáz. Nem turnézik hosszasan külföldön, hisz nem akar távol lenni itthon dolgozó férjétől. A rúdtáncoktatás mellé új szakmát is kitanult, amire tanítványai hívták fel a figyelmét. TV + Bulvár--Megműtteti magát Rubint Rékahttp://www.life.hu/bulvar/20150513-megmutteti-magat-rubint-reka-addig-szemuveget-visel.htmlMég nyár előtt kénytelen lesz megműttetni magát Rubint Réka, ha tökéletes formában szeretne nekivágni a vakációnak. A szeme alatti ödémák miatt volt kénytelen rászánni magát az operációra.TV + BulvárOrigoBalázs Klári: Gyuri ne panaszkodjon az összebújásokat illetőenhttp://www.life.hu/bulvar/20150513-balazs-klari-gyuri-ne-panaszkodjon-az-osszebujasokat-illetoen.htmlKorda házaspár pikáns, spontán szóviccel örvendeztette meg a közönséget a „MI VELENCÉNK” című fesztivál bemutatkozó rendezvényén. Klárika a hivatalos tájékoztató után még rátett egy lapáttal vagányságára. Elárulta, milyen egyedi módszerrel szépül, pontosan egyidőben a házával.TV + BulvárOrigoTíz év után is izzik a levegő Csányi Sándor és Schell Judit között.http://www.life.hu/bulvar/20150512-tiz-ev-utan-is-izzik-a-levego-csanyi-sandor-es-schell-judit-kozott-a-thalia-szinhaz-ketten-egyedul.htmlHatározottan jól működik a kémia a két színész, Csányi Sándor és Schell Judit között, így már másodszor játszanak szerelmespárt.TV + BulvárOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.