Miss Universe Hungary szépségverseny
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Lezárult a nevezés a Miss Universe Hungary szépségversenyre, amelyre idén több százan jelentkeztek. Az ország különböző pontjairól érkező szépségek megcsillantották karakterüket és ötletességüket is, nem kevés fejtörést okozva a szakmai előzsűri tagjainak.

Lázas izgalommal telt meg a budapesti Symbol előtere, ahol szépségek tucatjai gyűltek össze, hogy bejuthassanak a Miss Universe Hungary utolsó castingjára. A gyönyörű lányok tízes csoportokban, egyenként vonultak fel és a szakmai előzsűri különböző szempontok alapján értékelte őket.

Forrás: Miss Universe Hungary

Azért pedig, hogy a várakozási időt oldottabb hangulatban tölthessék a lányok, a szervezők haj, smink, valamint körömápolási sarkokat alakítottak ki nekik.

A jelentkezők között több ismerős arc is feltűnt. A 19 éves Tarcsi Dalma 2014-ben az öt legkiemelkedőbb szépség közé került és úgy döntött, idén sem hagyja ki a megmérettetést. Felkapta a fejét a zsűri Ludman Emese láttán is, aki szintén rutinosan vonult fel a kifutón, hiszen ő is szerepelt a tavalyi mezőny legszebb 16 lánya között.

A vidéki nagyvárosok castingjai után Budapesten zárult a szépségverseny válogatója, ahol a zsűri végül kiválasztotta azt a 16 gyönyörű lányt, akik a Miss Universe Hungary június 6-i döntőjén, a nagyszabású élő show-ban is megmutathatják magukat.

Létezik rövid hajú szépségkirálynő! Neki kellett volna nyernie a Miss Universe-t http://www.life.hu/bulvar/20150127-miss-jamaica-szerint-rovid-halle-berry-frizuraja-miatt-nem-nyerte-meg-a-miss-universe-2014-cimet.html Gyönyörű, de rövid a haja. Ez lehetett az ok, amiért Miss Jamaica nem lehetett világszépe? Valahol tényleg kőbe van az vésve, hogy csak hosszú hajjal nyerhet valaki világversenyt? TV + Bulvár -- A Miss Universe döntőjén kevesebb comb villant, mint gondoltuk http://www.life.hu/trend/20150126-a-miss-universe-dontojen-visszafogottabb-ruhakat-lathattunk.html Bár jóval kevesebb szándékosan kipakolt mellet láttunk a Miss Universe döntőjén, mint a decemberi Miss Worldön, így is jó néhány dekoltázson megakadt a szemünk. Trend AFP Így nyűgözte le a Miss Universe zsűrijét Kelemen Henrietta szépségkirálynő http://www.life.hu/trend/20150123-kelemen-henrietta-a-2015-os-miss-universe-elodontojen-bikiniben-es-estelyi-ruhaban.html A Miss Universe elődöntője lezajlott, ám egyelőre csak izgulunk, sikerült-e a magyar szépségkirálynőnek bekerülni a legszebb 15 lány közé. Mutatjuk, miben lépett színpadra Kelemen Henrietta. Trend Origo Andy Vajna megtörte a csendet a Damu-ügyben http://www.life.hu/bulvar/20150502-andy-vajna-megtorte-a-csendet-a-damu-ugyben.html Andy Vajna ez idáig szó nélkül hagyta, hogy mit gondol arról, hogy Damu Roland – feleségének volt szeretője, aki korábban fizikailag bántalmazta és megerőszakolta – ismét szabadlábon van. TV + Bulvár -- Vajna Tímea: "Az arctalan, rosszindulatú emberekkel nem tudok mit kezdeni" http://www.life.hu/bulvar/20150429-vajna-timea-andy-vajna-felesege-ezen-a-heten-vendeg-musorvezetokent-mutatkozik-be-vaczi-gergo.html Andy Vajna felesége ezen a héten vendég műsorvezetőként mutatkozik be Váczi Gergő oldalán a FEM3 csatornán. A nézők pedig nagyon is kíváncsiak rá, a mérések szerint Timi első adásnapján a műsor ki­emelkedő, 6,5 százalékos nézettséget hozott a kereskedelmi célcsoportban, nyilatozta Koltay Tamás, a csatorna kommunikációs vezetője. TV + Bulvár Origo Vajna Tímea nagyszabású hollywoodi show-t tervez http://www.life.hu/bulvar/20150416-vajna-timea-andy-vajna-producer-felesege-nagyszabasu-hollywoodi-showt-tervez.html Idén is a legszebb lányokat keresi a Miss Universe Hungary stábja, Vajna Timivel az élen. Andy Vajna producer felesége arról is mesélt, mivel lepi meg a tévénézőket. TV + Bulvár --

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.