Miss Universe Hungary Rába Tímea Tomán Szabina Vajna Tímea Katus Attila
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Hamarosan bemutatják a Miss Universe Hungary 16 döntősét, akiket szakmai zsűri választott ki. És kik voltak a zsűritagok?Eláruljuk!

A vidéki nagyvárosok castingjai után Budapesten zárult a Miss Universe Hungary szépségverseny előválogatója, ahol a zsűri végül kiválasztotta azt a 16 gyönyörű lányt, akik a Miss Universe Hungary június 6-i döntőjén, a nagyszabású élő show-ban is megmutathatják magukat. A zsűriben közismert arcok kaptak helyet, természetesen Vajna Tímea, a verseny tulajdonosa mellett. Így Katus Attila aerobik edző, Tomán Szabina modell, Árpa Attila felesége, Rábaközi Andrea egykori topmodell, Sárosi Zoltán fotóművész, aki szubjektív látáspontján keresztül figyelte a felvonuló szépségeket, ugyanakkor a fotóművész is szólt belőle.
"Látom, hogy ki, hogyan mutatna fotóban, de nem ugyanolyan egy fotómodellt és egy szépségkirálynőt fényképezni. A fotómodellek általában sokkal szebbek a képen, viszont jelentéktelenebbek a hétköznapi életben, míg a szépségkirálynők klasszikus bombanők! - kommentálta a felvonuló lányokat.

Forrás: facebook/Miss Universe Hungary

"Jelentkezőként soha nem vettem még részt szépségversenyen. A megmérettetés az én életemből kimaradt, mindig is féltem tőle. Arra azonban kíváncsi voltam, hogy a mai lányok, mennyire magabiztosak és hogy viselik az esetleges kudarcot. Ez a szakma komoly lelki megpróbáltatás, amit az álarcokkal együtt meg kell tanulnia viselni annak a lánynak, aki bekerül a döntőbe, dolgozik a szakmában, pláne, ha külföldöt választja. Nagy izgalommal várom, hogy mit tudunk hozzáadni a versenyhez. Kihívás, hiszen aktívan dolgozom a szakmában, de ez teljesen más terület. A kisugárzás, a magabiztosság, a jól ápoltság szerintem nagyon fontos, és bár sokan mondják, hogy nem a külső számít, de minden lány ezáltal szeretne továbbjutni egy ilyen versenyen, vagy bekerülni a szakmába. Azt gondolom, nagyon fontos a kritériumoknak való megfelelés és a nyelvtudás is" – magyarázta Rábaközi Andrea, aki a felkészítő tábor során is ott lesz majd az élő show-ba jutó legszebb 16 lánnyal.

VV Simon látleletet vetetett, de a drogteszthez nem kapott segítséget http://www.life.hu/bulvar/20150511-vv-simon-latleletet-vetetett-es-drogtesztet-akart-csinaltatni-a-debreceni-szorakozohelyrol-valo.htmlA hóbortos VV Simon alaposan pórul járt a hét végén, amikor is egy debreceni szórakozóhelyről kidobták, majd alaposan elagyabugyálták, barátnőjét pedig bevitték a rendőrségre. Állítólag furcsán viselkedtek...TV + BulvárOrigoÖrdög Nóra sírva fakadt Medveczky Ilona miatthttp://www.life.hu/bulvar/20150512-ordog-nora-a-tv2-musorvezetoje-sirva-fakadt-medveczky-ilona-miatt-az-osszezarva-friderikusszal.htmlAmikor Friderikusz Sándor megtudta, hogy Medveczky Ilona összeveszett valamiért Ördög Nórával, felhívta múlt heti vendégét, és megpróbálta megoldani a két nő problémáját. TV + Bulvár--Hoppá! "Buszon meztelenkedik" Fekete Dávid és kedvesehttp://www.life.hu/bulvar/20150512-oriasplakatokon-buszok-oldalan-fekete-david-meztelen-felsoteste-es-szerelmenek-reginanak-bikinis.htmlÓriásplakátokon, buszok oldalán Fekete Dávid meztelen felsőteste és szerelmének, Reginának bikinis fotói láthatók Győrben. De miért? TV + BulvárOrigoPimasz úr ezentúl az RTL-en alszik ott! - "Nem szerettem volna a süllyedő hajóval magam is elmerülni" http://www.life.hu/bulvar/20150512-papp-gergo-es-musora-a-pimasz-ur-ott-alszik-a-tv2-utan-az-rtlen-lathat-majd.htmlPapp Gergő januárban távozott a TV2-től, ahol tíz év után közös megegyezéssel bontotta fel szerződését. Mindeddig titok volt, hol folytatja a televíziózást, de ma már tudni lehet, a riporter az RTL II-n kerül majd képernyőre. TV + Bulvár--Hajdú Péter beszólt Varga Viktornakhttp://www.life.hu/bulvar/20150511-hajdu-peter-beszolt-varga-viktornak.htmlHajdú Péter annyira elcsodálkozott Varga Viktoron, hogy lefotózta a tévé képernyőjén, majd megosztotta közösségi oldalán a képet, sírva nevető smiley-k kíséretében. TV + Bulvár--15 évi jogdíja úszott el Görbe Nóránakhttp://www.life.hu/bulvar/20150511-15-ev-jogdija-uszott-el-gorbe-noranak-akit-nem-fizetnek-ki.htmlAz Előadó-művészi Jogvédő Iroda hosszú éveken át sehol sem találta meg a színésznőt, így felosztotta 15 évi filmes munkáinak a jogdíját. Nóra teljesen kiakadt!TV + Bulvár--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.