Milliókat csalt ki nyugdíjasoktól a híres énekes

Forrás: Facebook/Severino Seeger -
Megasztár csalás énekes
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A legnagyobb német tehetségkutató, a DSDS legújabb nyerteséről, Severino Seegerről egy sötét titok látott napvilágot. Kiderült: az énekes egy pofátlan csaló.

Az énekes és bandája 104 344 eurót (32 millió forintot) csalt ki kilenc idős emberektől. A trükkös bűnözők banki alkalmazottnak adták ki magukat, így tévesztették meg a nyugdíjasokat - írja a Blikk

Forrás: Facebook/Severino Seeger

"Egyikük felhívott, és azt mondta, a bankautomata hamis pénzt adott ki, így az itthon tartott bankóimat be kell cserélni. Mivel a bankra hivatkozott, és mert nagyon kedves, megnyerő hangja volt, azonnal el is hittem, és még akkor sem kételkedtem, amikor alig húsz perc múlva a másikuk megjelent, hogy „becserélje" az állítólagos hamis pénzt igazira. Odaadtam neki a borítékot az összes megspórolt pénzemmel, mire azt mondta, húsz perc múlva hozza a valódit. Persze azóta sem láttam" – mesélte a Bildnek az egyik, 88 éves áldozat.

Ídőközben fény derült az énekes sötét múltjára, a rendőrség nyomozni kezdett, így valószínű, hogy Severino már nem sokáig élvezheti a sikert és a csillogást.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.