Ők versenyezhetnek Az ének iskolája fődíjáért

döntő Az ének iskolája
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Nyolc szorgalmas diák jutott tovább Az ének iskolája döntőjébe. 

Az ének iskolájában tehetséges fiatalok küzdenek az évfolyamelső címért, azonban ezt csak egy diák szerezheti meg. Kiderült, kik közül fog kikerülni a győztes a döntőben: Nagy Bogi, Horváth Alexandra, Győrfi Dzsenifer, Juhos Zsófi, Váradi Robi, Varga Norbi, Varga Dávid és Lentulay Krisztián énekelhetnek tovább a főnyereményért.

Schmuck Andor máris csajozikhttp://www.life.hu/bulvar/20150523-schmuck-andor-maris-csajozik-a-hooters-szepsegversenyen-talaltuk.htmlMájus elején, három év után szakított párjával, a nála 20 évvel fiatalabb, gyönyörű Szerémi Lindával Schmuck Andor. A politikus nem vesztegeti az idejét, máris gyönyörű nők körében találtuk.TV + BulvárFotó: Zsigmond László/Life.huRányomult Boggie-ra az Eurovízió-győzteshttp://www.life.hu/bulvar/20150525-boggie-ra-nyomult-az-eurovizios-gyoztes-mans-zelmerlow.htmlHoppá! Az Eurovíziós Dalfesztivál szexis nyertesének, Mans Zelmerlöwnek nem volt elég a győzelem, a magyar versenyző telefonszáma is kellett volna neki.TV + Bulvár--Kiderült hová tűnt VV Cristofelhttp://www.life.hu/bulvar/20150524-cristofel-a-valovilag-egykori-szereploje-ismet-felbukkan.htmlA Life.hu VJ-nek sikerült elkapnia egy gyors interjúra a ValóVilág egykori fenegyerekét.TV + BulvárFotó: Szabó Balázs/Life.huFortyognak az indulatok az Eurovízió miatt - A dalválasztáson, a kreativitáson vagy a politikán múlik, hogy ki nyer?http://www.life.hu/bulvar/20150524-fortyognak-az-indulatok-az-eurovizios-dalverseny-miatt-a-dalvalasztason-a-kreativitason-vagy-a.htmlMint minden Eurovíziós Dalfesztivál után, most is összecsaptak a vélemények.TV + Bulvár--Szuperpasit villantott Vajna Tímea – Ettől a sráctól te is elalélsz!http://www.life.hu/bulvar/20150524-vajna-timea-a-miss-universe-hungary-foszervezoje-az-elkepesztoen-jokepu-mariano-di-vaio-modellel.htmlMi is, mint Vajna Tímea követői, csak kapkodjuk a levegőt, ez a pasi hihetetlenül jóvágású.TV + BulvárOrigoÍme, a legszebb pincérlány! Megmérettettek a dögös lányairól híres étteremlánc felszolgálóihttp://www.life.hu/bulvar/20150523--megmerettettek-a-csinos-lanyairol-hires-etetremlanc-a-hooters-lanyai.htmlHarmadszor is megmérettette csinos lányait a Hooters amerikai étteremlánc, amely 2012 nyarán nyitott meg Budapesten. A legszebb lány idén, aki a Las Vegasban megrendezésre kerülő világversenyen hazánkat képviseli, Molnár Dalma lett, aki harmadszor futott neki a versenynek.TV + BulvárFotó: Zsigmond László/Life.hu

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.