A konyhafőnök
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Pénteken este véget ért az RTL Klub gasztrovetélkedője, A Konyhafőnök. Az utolsó adásban Domi és Mózes harcolt a tízmilliós fődíjért és munkalehetőségért az ország egyik legjobb éttermében.

A verseny győztese végül Domi lett, aki könnyezett a boldogságtól, amikor megtudta, felvették a Baltazár étterembe, Lituaszki Zsolt séf mellett tanulhat tovább.

Forrás: RTL Sajtóklub

A főzőverseny finisének részleteit az Origón olvashatod el!

"Az elmúlt pár hét életem legnagyobb élménye, nagyon jó volt itt lenni, élveztem, hogy itt főzhettem, jól éreztem magam végig. Fel se fogom, hogy én nyertem. Mindennek, amit képviselek, volt értelme. Apukámnál láttam először a főzést, azt hiszem, ő is büszke lenne rám" - mondta Domi.

Nagy bejelentésre készül Kozso - "Nem lenne szép dolog, ha valami imitátor, hasonmás lépne fel!"http://www.life.hu/bulvar/20150530-nagy-bejelentesre-keszul-kozso-az-enekes-ujra-magyarorszagon-van.htmlSúlyos betegsége, műtéte, és amerikai rehabilitációja után újra Magyarországon van Kozso. TV + Bulvár--Nóci: "Nem élem meg katasztrófaként az ítéletet"http://www.life.hu/bulvar/20150530-kozokirat-hamisitas-miatt-allt-birosag-ele-el-a-valovilag-egykori-musorvezetoje-nocit.htmlKözokirat-hamisítás miatt állt bíróság elé el a ValóVilág egykori műsorvezetője Nócit. Az ítélet öt hónap börtön két évre felfüggesztve. A vádlott és védője fellebbezett, az ügyész három nap gondolkodási időt kért, így az ítélet nem jogerős. TV + BulvárRTLKLUBVége az Éden Hotelnek - Megvannak a nyertesekhttp://www.life.hu/bulvar/20150529-a-tv2-eden-hotel-musorat-eden-loki-es-barbara-nyerte.htmlPénteken este kiderült, hogy kik vihették el az Éden Hotel fődíját a finalisták - Peti, Loki, Barbara és Laura - közül.TV + BulvárOrigoDamu Roland az egykori Hal a tortán-beli botrányáról vallott: "Hergeltek, és én egy idő után, főleg az alkohol hatása alatt, igazi balhét kreáltam"http://www.life.hu/bulvar/20150527-damu-roland-az-egykori-hal-a-tortan-beli-botranyarol-vallott-konyveben-az-igazsagban.htmlA TV2 Hal a tortán-jában elhíresült estét is megemlíti önéletrajzi könyvében Damu Roland. A színész arról ír, miért volt ideges azon a bizonyos napon, és hogy miért öntött fel a garatra.TV + Bulvár--Megtudtuk, hol találkozott Sarka Kata Berlusconivalhttp://www.life.hu/bulvar/20150521-sarka-kata-berlusconival-talalkozott.htmlHajdúék meglepő fotót posztoltak ki délután a közöségi oldalukra, amelyen Sarka Kata Silvio Berlusconi, az egykori olasz kormányfő oldalán mosolyog. De vajon hogyan találkoztak?TV + BulvárOrigoKínos percek a Frizbiben! - Cicciolina pucér melleivel inzultált egy vendégethttp://www.life.hu/bulvar/20150521-a-tv2-frizbi-hajdu-peterrel-cimu-musoraban-cicciolina-produkcioja-kiverte-a-biztositekot.htmlBár a TV2 Frizbi Hajdú Péterrel című műsora mindig tartogat meglepetéseket, a legutóbbi rész felvételén történtek a műsorvezetőt és a szerkesztőket is meglepték. Cicciolina, az adás vendége úgy gondolta, jó ötlet, ha megmutatja zenés-vetkőzős produkcióját. A történtekről az egyik, a felvételen részt vevő vendég számolt be, de a műsor főszerkesztője, Végvári Tibor és maga Ilona is hozzászólt a történtekhez. TV + BulvárFotó: Szabó Balázs/Life.hu

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.