A tengerparton sütteti magát Ada

Forrás: Facebook/ Pintér Adrienn -
tengerpart Ada
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Barátaival ruccant ki a tengerparthoz a csinos műsorvezető. 

Pintér Adrienn, azaz Ada, aki hamarosan sorozatszereplőként is bizonyít az RTLII képernyőjén, már megnyitotta a nyaralós szezont. A tengerpartról posztolt magáról napozós szelfit.

Forrás: Facebook/ Pintér Adrienn

Miniruhában is megmutatta napbarnította lábait.

Forrás: Facebook/ Pintér Adrienn

Beszólt a tiniknek DJ Metzker Vikihttp://www.life.hu/bulvar/20150531-beszolt-a-tiniknek-dj-metzker-viki.htmlDJ Metzker Vikinek szemet szúrtak a mostani tinédzserek, keményen bírálta őket a Facebookon.TV + BulvárOrigoBeszólt a tiniknek DJ Metzker Vikihttp://www.life.hu/bulvar/20150531-beszolt-a-tiniknek-dj-metzker-viki.htmlDJ Metzker Vikinek szemet szúrtak a mostani tinédzserek, keményen bírálta őket a Facebookon.TV + BulvárOrigoÉden Loki elárulta, mire költi a nyereményéthttp://www.life.hu/bulvar/20150531-eden-loki-elarulta-mire-kolti-a-nyeremenyet.htmlLoki Barbarával vihette el a húszmillió forintos főnyereményt, amit elfeleztek. Az Éden Éjjelben elárulta, mire költi az őt illető tízmilliót. TV + BulvárOrigoElnöki vendége lesz Friderikusznakhttp://www.life.hu/bulvar/20150531-friderikusz-sandor-kovetkezo-vendege-gyucsany-ferenc.htmlFriderikusz Sándor következő összeköltözős vendége a Facebookon árulta el magát. TV + Bulvár--Puzsér Róbert kamera előtt sírta el magáthttp://www.life.hu/bulvar/20150529-puzser-robert-kamera-elott-sirta-el-magat.htmlPuzsér Róbert azért engedett kamerát a mindennapjaiba, hogy megvédje a szólásszabadságot, de közben úgy érzi, munkája és közéleti vitái megmérgezik a magánéletét. Pedig valójában ő sem akar mást, „csak szeretni és szeretve lenni”. TV + BulvárOrigoMiért nem dolgozik Alekosz?http://www.life.hu/bulvar/20150528-miert-nem-dolgozik-alekosz.htmlFriderikusz Sándor következő ottalvós vendége Alekosz lesz. A műsorvezető azt is kideríti, miért nem dolgozik a görög csődör.TV + BulvárOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.