Ajjaj! Kórházba került Charlie Sheen

mentő Charlie Sheen kagyló ételmérgezés kórház
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Hétfőn éjjel 11 körül hívták ki a mentőket a színész Los Angeles-i házához, akit kórházba kellett szállítani.

Súlyos ételmérgezéssel került kórházba Charlie Sheen, aki kagylós tésztát vacsorázott. A színészt kivizsgálták, majd infúziót kapott. Másfél óra múlva azonban már újra saját ágyában volt a sztár, aki cuki ikergyerekek apukája.

Forrás: AFP/Jason Merritt

Egyre rosszabbul viseli fia válását Pécsi Ildikóhttp://www.life.hu/bulvar/20150610-pecsi-ildiko-szineszno-egyre-rosszabban-viseli-fia-es-partos-csilla-valasat.htmlA színésznő életére teljesen rányomja bélyegét fia válása, ami nem mentes a botrányoktól sem. A keddi tárgyaláson ugyan nem vett részt Pécsi Ildikó, mégis megviselték az ott elhangzott szavak.TV + Bulvár--Ilyen a kutyát szeretgető Sarah Jessica Parkerhttp://www.life.hu/bulvar/20150609-sarah-jessica-parker-szineszno-kutyat-szeretget.htmlA színésznő nagyon édes képet posztolt Instagram oldalára – egy tündéri kutyát szeretget.TV + Bulvár--Fehérnemű nélkül randalírozott Krasznai Tündehttp://www.life.hu/bulvar/20150609-krasznai-tunde-enekesno-fehernemu-nelkul-randalirozott.htmlAz egykori X-Faktoros neve elhallgatását kérő szomszédja szerint a lány néhány barátjával a társasház udvarán balhézott meglehetősen hangosan.TV + Bulvár--A Jolie-Pitt család úgy utazott, mint a normális emberekhttp://www.life.hu/bulvar/20150608-angelina-joile-es-brad-pitt-hetkoznapi-modon-repultek-franciaorszagba.htmlA világ két leghíresebb színésze hat csemetéjével nem magánrepülővel, de még csak nem is elsőosztályon, hanem egy menetrendszerinti járaton, hétköznapi emberek között utazott az Egyesült Államokból Franciaországba.TV + BulvárNorthfotoDráma a Dawson és a haverok körül! Új forgatókönyvet írtak a sorozat lezárásához!http://www.life.hu/bulvar/20150608-dawson-es-a-haverok-sorozat-befejezesehez-uj-forgatokonyvet-irtak.htmlA Dawson és a haverok befejezése sok rajongót meglepett. Most az is kiderült, hogy az első forgatókönyv szerint nem is így ért véget a 90-es évek egyik legnépszerűbb sorozata.TV + Bulvár--A Szívek szállodája szereplői 8 év után találkoztakhttp://www.life.hu/bulvar/20150608-a-szivek-szallodaja-sorozat-szereploi-8-ev-utan-talalkoztak.htmlA nálunk is igen népszerű sorozat rajongói – legalábbis a Texasban élők – örülhettek a hétvégén, hiszen újra együtt láthatták kedvenc szereplőiket.TV + Bulvár--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.