A Jolie-Pitt család úgy utazott, mint a normális emberek

Forrás: Northfoto -
Brad Pitt Egyesült Államok Franciaország Angelina Jolie Nizza menetrendszerinti járat
A világ két leghíresebb színésze hat csemetéjével nem magánrepülővel, de még csak nem is elsőosztályon, hanem egy menetrendszerinti járaton, hétköznapi emberek között utazott az Egyesült Államokból Franciaországba.

Szombaton utazott Nizzába a Jolie-Pitt család, ráadásul meglehetősen hétköznapi módon, minden nagyzolás nélkül, az Air France menetrendszerinti járatán. A szemtanúk szerint átlagos családnak néztek ki és úgy is viselkedtek. További képeket itt találtok róluk!

Forrás: Northfoto

Angelina Jolie és Brad Pitt: külvilág felé mutatott boldogságuk nem más, mint egy tökéletes álca


Állítólag egyre több viharfelhő gyülekezik a Jolie-Pitt pár háza táján, a külvilág felé mutatott boldogságuk nem más, mint egy tökéletes álca. Sajtóértesülések szerint megromlott viszonyukat pénzügyi gondok tetézik.

Harsányi Levente életében először nyaral kettesben a kisfiávalhttp://www.life.hu/bulvar/20150604-harsanyi-levente-eleteben-eloszor-kettesben-nyaral-kisfiaval-olaszorszagba-utaznak.htmlKétgyermekes apukaként újra kellett terveznie a nyaralási szokásait Harsányi Leventének. Olaszországba készülnek, de nem fog együtt pihenni az egész család.TV + BulvárDráma a Dawson és a haverok körül! Új forgatókönyvet írtak a sorozat lezárásához!http://www.life.hu/bulvar/20150608-dawson-es-a-haverok-sorozat-befejezesehez-uj-forgatokonyvet-irtak.htmlA Dawson és a haverok befejezése sok rajongót meglepett. Most az is kiderült, hogy az első forgatókönyv szerint nem is így ért véget a 90-es évek egyik legnépszerűbb sorozata.TV + Bulvár--Vérfagyasztó produkció az RTL Klubbanhttp://www.life.hu/bulvar/20150607-rtl-klub-hungarys-got-talent-valogatojan-verfagyaszto-produkciot-lattunk-poharat-evett-egy-ember.htmlHorror a Hungary's Got Talent válogatóján – ilyen még nem volt magyar tehetségkutatóban!TV + BulvárFotó: Zsigmond László/Life.huA Szívek szállodája szereplői 8 év után találkoztakhttp://www.life.hu/bulvar/20150608-a-szivek-szallodaja-sorozat-szereploi-8-ev-utan-talalkoztak.htmlA nálunk is igen népszerű sorozat rajongói – legalábbis a Texasban élők – örülhettek a hétvégén, hiszen újra együtt láthatták kedvenc szereplőiket.TV + Bulvár--Repülőn randalírozott Kate Moss - rendőrök szállították le a géprőlhttp://www.life.hu/bulvar/20150608-rendorok-szallitottak-le-az-easyjet-londonba-tarto-jaratarol-kate-moss-szupermodellt.htmlÚgy tűnik, Kate Moss nem tudja kontrollálni magát, ha utazásról van szó.TV + Bulvár--Énekversenyen díjazták az X-Faktorból kiesett Krizsma Gwendolinthttp://www.life.hu/bulvar/20150608-krizsma-gwendolin-az-rtl-klub-x-faktor-tehetsegkutatobol-kiesett-versenyzo-enekversenyen-indult.htmlAz X-Faktor 2014-es évadában Gwendolin egészen a mentorházig jutott, ahonnan Szikora Róbert már nem vitte magával a az élő showba. Ő azonban nem adta fel az álmát.TV + Bulvár--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.