Lekésett egy cuki kisfiú örökbefogadásáról Vajna Tímea

Fotó: Hámori Zsófia/Life.hu -
Vajna Timi örökbefogadás árva Andy Vajna Vajna Tímea
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Andy Vajna felesége egy fotózáson ismerkedett meg a cuki Lalival, akit azonnal haza akart vinni, azonban a kisfiú már elkelt, mások is lecsaptak rá.

Timi - aki régebben bevallotta, hogy két gyermeket szeretne - egy jótékonysági rendezvényen találkozott a kis Lalival, ahol ismert nők vállalták, hogy modellt állnak a saját csemetéikkel vagy nehéz sorsú gyermekekkel. Timi pedig azonnal beleszeretett kis partnerébe – írj a hot!

Fotó: Hámori Zsófia/Life.hu

„Örökbe fogadták Lalit, pedig én is haza akartam vinni! A fotózás közben többször is gondoltam rá. Boldogan vittem volna" – áradozott Timi, aki örül, hogy a kis csöppség jó helyre kerül majd. „Egy ilyen döntés nagy felelősség, ha szétmennénk Andyvel, akkor én pénzügyileg nem tudnék gondoskodni egy gyermekről" – tette hozzá Timi.

Kártyázni jó! Így tartsd formában az agyadhttp://www.life.hu/csalad/20141113-kartyajatekok-jotekony-hatasai.htmlA kártyák legelterjedtebb típusai, a francia és a magyar kártyák mellett egyre nagyobb teret hódítanak a kártyás társasjátékok. Ezeknek előnye, hogy kis méretük miatt mindenhová magunkkal vihetjük és teljes értékű társasjátékélménnyel ajándékoznak meg minket.Család--Túlélni az első napot – csecsemőhalálozás világszertehttp://www.life.hu/csalad/20141111-gyermekhalalozas-az-elso-napon-itthon-a-fejlett-ipari-orszagokban-es-a-fejlodo-orszagokban.htmlA gyermekházasságokba kényszerített fiatal lányok fejletlen szervezete, a koraszülés, a rossz higiéniai körülmények, az orvosok hiánya, a nők alultápláltsága – mind azok az okok, melyek következtében százával halnak meg a csecsemők életük első napján szerte az egész világon.CsaládOrigoVíztisztítóból lett vagány loft – 16 évig tartott az általakításhttp://www.life.hu/csalad/20141103-viztisztito-tartalybol-alakitotta-at-a-tulajdonos-a-francia-rivieran-megalmodott-loft-lakast.htmlPhilippe Tondeur, a belga hadseregből nyugállományba vonult egykori pilóta a francia Riviéra egyik kikötővárosában, Villefranche sur Merben találta rá az 1910-ben épült, egykor víztisztítóként funkcionáló épületre. Család--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.