Vilmos fürdőnaciban, Pippa bikiniben - Így nyaralnak Katalin hercegnőék

Forrás: AFP/Eric Feferberg -
Pippa Middleton luxus strand Katalin hercegnő királyi család Vilmos herceg fürdőnadrág bikini nyaralás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Nagy-Britannia leghíresebb fenekének tulajdonosát gyönyörű zöld bikiniben szúrták ki vasárnap Mustique szigetén. Katalin hercegnő és családja élvezi a luxusnyaralást - erről szivárgott ki néhány fotó.

Mustique szigeten ünnepelte Katalin, Pippa, Vilmos és a kis György Carole Middleton 60. születésnapját. Egy ilyen gyönyörű karibi helyen mi másban van kedve flangálni mindenkinek, mint fürdőruhában? Természetesen a hercegnő húga és férje is így tett. A lesifotókat ITT megnézheted.

Forrás: AFP/Miguel Medina

A hat hónapos terhes Katalinról és György hercegről sétájuk alatt készült néhány cuki kép, míg a család többi tagja bikiniben, vagy éppen neonzöld fürdőnaciban pózolt.

A képekért egyébként még bajba kerülhet a lesifotós...

Katalin szülei rendszeresen lazítanak a világ egyik legexkluzívabb szigetén, Mustique üdülőparadicsomában. Általában egy olyan ötszobás bungalót bérelnek, amelynek ára hetente hat és félmillió forint.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.