Elizabeth Hurley fia is a filmes szakmával kacérkodik

Forrás: Northfoto -
Damian sorozat fiú kamera London szakma filmipar Elizabeth Hurley tévéshow premier gyerek
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Alig hisszük el, hogy hamarosan 13 éves lesz a brit színésznő fia, Damian, akit Liz legújabb tévéshow-ja premierjén mutatott meg a kameráknak.

Hogy telik az idő! Alig lehet ráismerni Elizabeth Hurley 12 éves fiára, akkorát nőtt. A 47 éves színésznő kicsi fiát, Damiant vitte magával a The Royals című legújabb tévéshow-jának londoni premierjére, mint plusz egy fő.

Forrás: Northfoto

A jelek szerint nem esik messze az alma a fájától: Steve Bing amerikai üzletember fia édesanyja elmondása szerint érdeklődik a filmes szakma, kiváltképp a kamera mögött zajló munkák iránt.

Felfelé tör a legújabb sztárcsemete-generáció

Jaggerek, Schwarzeneggerek és Baldwinok - szépek, gazdagok és tudják, hogyan kell kikaparni azt a bizonyos gesztenyét. A Life.hu ITT gyűjtötte össze a hírességek leszármazottjait, akiknek nevét érdemes lesz megjegyezni.
Így telik az élet a kínai tésztagyárbanhttp://www.life.hu/news/20140617-kinai-tesztagyarban-a-munkasok-tapossak-a-tesztat-es-rajta-is-alszanak.htmlAz internetre felkerült képek alapján kínai munkások a gyárban mezítláb ácsorognak a tésztákon és megesik az is, hogy időnként elszundítanak rajta.NewsOrigoMeztelenül fényképezte magát Elizabeth Hurleyhttp://www.life.hu/trend/20141218-elizabeth-hurley-meztelenul-szelfizett-furdes-kozben.htmlEgy nehéz nap után mi esne jobban, mint egy forró fürdő? A színésznő érti a lazítás lényegét – és egy meztelen szelfizés sincs ellenére.TrendOrigoAlig lehet ráismerni: elképesztően lefogyott „a féltonnás gyilkos"http://www.life.hu/drlife/20150317-elkepesztoen-lefogyott-a-feltonnas-gyilkosnak-nevezett-mayra-rosales.htmlMayra Rosales gúnynevét akkor kapta, amikor 2008-ban - állítása szerint - agyonnyomta 2 éves unokaöccsét. Az ügy végül tisztázódott, Mayrát felmentették, a tragédia után azonban változtatnia kellett addigi életmódján: több mint 300 kilótól szabadult meg az elmúlt évek alatt.Dr. Life--Te mennyit fizetnél Elizabeth Hurley egyetlen csókjáért?http://www.life.hu/news/20140905-tobb-milliot-fizetett-egy-bankar-elizabeth-hurley-egyetlen-csokjaert.html50 ezer angol fontot, vagyis megközelítőleg 20 millió forintot pengetett ki Julian Bharti bankár azért, hogy csőrözhessen egy jót az angol színésznővel.News--Mi történhetett? Alig lehet ráismerni a kajapornó királynőjére, Nigella Lawsonrahttp://www.life.hu/drlife/20150202-nigella-lawson-brit-szakacsno-beesett-es-sovany-arccal-setalt-londonban-alig-lehet-raismerni.htmlA népszerű brit szakácsnő beesett, gondterhelt arccal lépett utcára Londonban, egy szemfüles fotósnak hála pedig már mindenki az okokat találgatja. De tényleg, Nigella, mi a gond?Dr. Life--Az apa kora fontosabb a gyerek egészsége szempontjából, mint hinnénk http://www.life.hu/drlife/20150320-az-edesapa-eletkora-nagyon-fontos.htmlHosszú éveken keresztül kizárólag a nők rettegtek attól, hogy a koruk extra komplikációk forrását jelentheti gyerekvállaláskor. A modern kutatások ezzel szemben abba az irányba mutatnak, hogy a férfi kora fontosabb szerepet játszik az utód egészségében, mint hinnénk. Dr. Life--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.