Már nem titkolja kettős életét Nagy Bandó András

Forrás: Facebook/ Nagy Bandó András -
Nagy Bandó András házasság Pécs interjú válás kislány elvált apa humorista pár író gyerek
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A híres magyar író és humorista egy éve kezdett új életet párjával, Ritával és közös kislányukkal, az 5 éves Gvendolinnal.

3 éven át titkolta volt felesége, Juli és családja elől a nála 30 évvel fiatalabb szerelmét Nagy Bandó András, aki a Blikknek adott interjúja szerint „megvívta a lelki csatáit, de mára virágzik a harcmező".

Forrás: Facebook/ Nagy Bandó András

Most új párjával, Ritával és lányukkal, Gvendolinnal él együtt Pécsett a Karinthy-gyűrűs humorista és író. „Julival, a volt feleségemmel korrekt a viszonyunk, több dologban segítségére voltam. Ő Nati anyja és Hanna mamája, és ez állandóság. Az ilyen történéseket minden értelmes ember normálisan kezeli, akik meg a feszültséget tovább hordozzák, benne ragadnak a múltjukban" - mondta el a lapnak Nagy Bandó. Az író új életéről is mesélt: „Rita és Gvendolin „vigyáz" és figyel rám, én pedig fürdök a szeretetben. Sokszor mondják, letagadhatnék tíz évet, jól is esik, de a személyigazolványom erre nincs tekintettel. Okosan élek, igyekszem tenni az egészségemért és a fizikai állapotomért, de eközben is megy a számolgatás, és tudjuk, nem végtelen az élet." Arra a kérdésre, tervezi-e feleségül venni Gvendolin édesanyját, azt felelte: „A boldogságunkhoz a papír nem lenne fontos, de Gvendolin örülne, ha a szülei így döntenének."

Eltitkolt sztárcsemeték

Nem Nagy Bandó András az egyedüli a magyar hírességek között, aki sokáig kettős életet élt. A Life.hu ITT gyűjtötte össze azokat a sztárgyerekeket, akikről ismert szülője sokáig hallgatott a nyilvánosság előtt.
Elhunyt a világ legtetováltabb hölgye - 2000 tetoválása volt http://www.life.hu/news/20150512-isobel-varley-a-vilag-legtetovaltabb-holgye-78-eves-koraban-elhunyt.htmlIsobel Varley 78 éves korában hunyt el. A nő testét szinte mindenhol tetoválások borították és a tetoválók nagy kedvence volt.News--Íme, a büszke apuka! Ismét megmutatta kislányát Vin Dieselhttp://www.life.hu/csalad/20150602-vin-diesel-ujra-megmutatta-kislanyat-pauline-t-egy-csaladi-fenykepen.htmlAz akciósztár közösségi oldalán tette közzé a kis Pauline-nal készült fényképét. Nagyon aranyos!Család--"Egy negyedik gyerek vállalása ma már kockázatos lenne"http://www.life.hu/csalad/20150602-rubint-reka-es-schobert-norbi-szeretne-negyedik-gyereket.htmlRubint Réka már a legkisebb gyerekük, Zalán születésénél is tudta, szeretne még egy babát, férje, Norbi azonban félti feleségét a negyedik császármetszéstől. CsaládOrigoFelháborító! A ruhaszalonból az utcára küldték ki szoptatni az anyukáthttp://www.life.hu/csalad/20150601-az-utcara-kuldtek-szoptatni-az-edesanyat-es-gyermeket-egy-menyasszonyi-ruhaszalonbol.htmlAz édesanya elmondása szerint azért hajtották ki őt a szalonból, mert féltek, hogy összepiszkítja a menyasszonyi ruhákat. Az üzlet cáfolta, hogy bármi ilyesmi történt volna.Család--Megszületett Keira Knightley kisbabájahttp://www.life.hu/csalad/20150527-megszuletett-keira-knightley-elso-gyermeke.htmlTöbb forrás is megerősítette a hírt, miszerint anyuka lett a törékeny színésznő. Gratulálunk!Család--A börtönben lelt új anyjára Damu Rolandhttp://www.life.hu/csalad/20150602-damu-roland-szinesz-a-bortonben-talalt-uj-anyara-irenke-neni-szemelyeben.htmlAz anyai szeretet és gondoskodás mindig is hiányzott a színész életéből, így most nagyon boldognak érzi magát, hogy egyik rabtársa édesanyja a fiává fogadta.Család--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.