Elkezdődött a vakáció! - 5 nyárindító tipp gyerekekkel

Vakáció nyári szünet gyerekek
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A mai nappal az összes iskolában hivatalosan elkezdődött a nyári szünet. Adunk néhány tippet, milyen programokat imádnak a gyerekek nyáron. 

Vidd strandolni vagy vízi vidámparkba!

Hidd el, egy gyerek se mondana nemet egy aquaparkozásra. Ha éppen nincs kedvetek a Balatonnál lángosozni, fagyizni és süttetni magatokat, váltsatok jegyet egy vízi vidámparkba és próbáljátok ki együtt a legvadabb csúszdákat is.

Irány a vadaspark!

Ha nagy állatkert rajongó a gyerkőc, a vadasparkok is a kedvencei lesznek. Ráadásul a nagy hőségben mindenki élvezni fogja a fák árnyékát, miközben az állatokkal ismerkedtek.

Forrás: vadaspark.hu

Szervezzetek minden napra egy programot!

Tervezzétek meg, melyik nap mit fogtok közösen csinálni. Lehet ez akár egy mozi, akár szappanbuborék fújás a parkban, akár az erkélyen pancsolhattok a felfújható medencében.

Egy-két egyszerű játék, ami mindig beválik

Faragjatok dinnyéből kis "szobrokat!
Rajzoljatok az aszfaltra krétával!
Készítsetek napórát!
Rendezzetek bicikliversenyt!

Kaladozásra fel!

Szuper nyári program egy kalandparkozás. A dzsungel hőseinek érezhetik magukat és egész nap, és bátorságukat is tesztelhetik, miközben a mozgáskoordináció is fejleszthető. Ráadásul garantáltan felejthetetlen élményekkel tértek haza.

Pattanjatok kerékre!

Szervezzetek egy családi biciklitúrát, akár több naposat, sátrazással. Az esti sátrazás mindig nagy buli.

Novodomszky Éva megmutatta cuki kisfiáthttp://www.life.hu/csalad/20150615-novodomszky-eva-az-mtva-csalad-barat-musorvezetoje-megmutatta-cuki-kisfiat-marcot.htmlA műsorvezető pisztrángozni vitte a négy és fél éves kisfiát, Marcot, hiszen édesapjának is ez a kedvenc halfajtája.Család--Korán kezdi a pasizást Jessica Simpson 3 éves lányahttp://www.life.hu/csalad/20150615-jessica-simpson-3-eves-kislanya-maxwell-mar-most-fiukat-csokolgat.htmlA kis Maxwell egy kisfiút csókolgat lelkesen a híres anyukája által közzétett fotóján. Nagyon aranyos!CsaládOrigoÖnfeledten játszott egymással a kis György herceg és anyukája, Katalin hercegnéhttp://www.life.hu/csalad/20150615-gyorgy-herceg-es-katalin-hercegne-jatszanak-egymassal-egy-lovaspolo-palya-szelen.htmlA hamarosan 2 éves herceg a gloucestershire-i lovaspóló pályán múlatta az időt édesanyjával, míg édesapja, Vilmos és nagybátyja, Harry egy jótékonysági meccs keretei között mérkőztek meg egymással.Család--Újabb apa alázta meg gyerekét az internetenhttp://www.life.hu/csalad/20150614-ujabb-apa-alazta-meg-gyereket-az-interneten.htmlNem az első olyan videó járja az internetet, amelyen az látható, ahogy egy szülő büntetésből levágja a gyereke haját. Szörnyű új nevelési célzatú kezdeményezés terjed. CsaládThinkstockEgy harcedzett édesanya és babája története a LifeNetwork csatornánhttp://www.life.hu/csalad/20150614-jon-a-baba-hadas-krisztaval-a-lifenetwork-csatornan.htmlEbből a történetből merítsen erőt az, akinek a gyermekvállalása nem sétagalopp! Vasárnap délután bemutatjuk Adriennt, akiről senki nem hitte, hogy édesanya lehet.CsaládThinkstock37 év után válik Somló Tamáshttp://www.life.hu/csalad/20150614-somlo-tamas-37-ev-utan-nem-tud-elvalni-lengyel-felesegetol.htmlA 67 éves művész 37 éve házas, de már jó ideje szeretne véget vetni ennek a kapcsolatnak.CsaládOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.