megalázás apa
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Nem az első olyan videó járja az internetet, amelyen az látható, ahogy egy szülő büntetésből levágja a gyereke haját. Szörnyű új nevelési célzatú kezdeményezés terjed. 

Néhány napja járta be a világot a 13 éves Izabel Laxamana tragikus története: a Washington államban élő lány május 29-én egy országúti felüljáróról vetette le magát. Mindezt azután tette, hogy apja néhány nappal azelőtt úgy szégyenítette meg a lányt, hogy videóra vette, ahogy rövidre vágja a haját, majd feltöltötte YouTube-ra a felvételt.

Újabb szülő folyamodott ehhez az értelmetlen módszerhez. Egy férfi 'Thomas Jefferson'-frizurát készített büntetésből gyerekének, és videóra vette. A fiatal fiú láthatóan sokkot kap a látványtól.

Főként az Egyesült Államokban egyre több szülő alkalmazza a módszert, ráadásul több olyan internetes fórum is alakult, ahol még tippeket is adnak egymásnak, hogy milyen ciki frizurával téríthetnék észhez a rosszalkodó gyereket.

Itt megnézheted a gonosz videót:

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.