37 év után válik Somló Tamás

Fotó: Hajdú D. András /Origo -
Somló Tamás házasság válás
A 67 éves művész 37 éve házas, de már jó ideje szeretne véget vetni ennek a kapcsolatnak.

Somló Tamás egy kellemetlen procedúra közepén van, a zenész már alig várja, hogy lezáródjon a hosszú ideje tartó ügy – számolt be róla a Blikk.

"A mai napig nem tudtam elválni a lengyel feleségemtől" – mondta Somló Tamás a Blikknek adott interjújában. Majd hozzátette: "Elkönyvelhetem, hogy mindegyik volt özvegyemmel és mindegyik gyerekemmel jóban vagyok, és úgy évente egyszer össze is szoktunk jönni. "

Forrás: Origo

Hétfőn kezdődik az igazi nyárhttp://www.life.hu/csalad/20150614-hetfon-kezdodik-az-iskolasoknak-a-vakacio.htmlHétfőn véget ér a 2014/15-ös tanév, és megkezdődik a diákoknak a várva várt, két és fél hónapos nyári vakáció. A tanulók az idén is számos tábor közül választhatnak a szünet idejére.CsaládÍzek, imák, babák - Várandósságod 21. hetének történéseihttp://www.life.hu/csalad/20150612-ez-tortenik-a-terhesseg-21-heteben-a-babaval-es-a-mamaval.htmlA 21. hétre babád erőteljes növekedése kicsit lassulni kezd, de ne aggódj, ez így van rendjén! A szervei továbbra is megállás nélkül fejlődnek.CsaládThinkstockDr. Szöszi a valóságban - Exkluzív interjú Sara Davidsonnalhttp://www.life.hu/csalad/20150612-brain-bar-budapest-exkluziv-interjut-keszitett-a-life-hu-sara-davidsonnal.htmlHosszú szőke haj, bájos arc és magvas gondolatok - a megtestesült dr. Szöszi. A Hello Fearless elnevezésű, kifejezetten női vállalkozásokat segítő cég alapítójaként, Sara Davidson a Brain Bar Budapest fesztivál "Nagyvállalatok vs. paradigmaváltók" című szekciójában tartott igen inspiráló előadást. Előadása után Sarát szinte megrohamozták az érdeklődök, néhány kérdés erejéig azonban a Life.hu-ra is szakított időt.Család--Apja miatt ölte meg magát a 13 éves lány – Szülői büntetések, amik tragédiához vezetnekhttp://www.life.hu/csalad/20150609-13-eves-lany-lett-ongyilkos-mert-apja-megalazta-az-interneten.htmlSokkoló és felfoghatatlan. Néhány napja járta be a világot a 13 éves Izabel Laxamana tragikus története: a Washington államban élő lány május 29-én egy országúti felüljáróról vetette le magát. Mindezt azután tette, hogy apja néhány nappal azelőtt úgy szégyenítette meg a lányt, hogy videóra vette, ahogy rövidre vágja a haját, majd feltöltötte YouTube-ra a felvételt.CsaládThinkstockAnyák az anyákérthttp://www.life.hu/csalad/20150611-a-jon-a-baba-hadas-krisztaval-musor-anyukainak-rendezvenye-anyak-az-anyakert.htmlA LifeNetwork csatornán futó Jön a baba Hadas Krisztával c. sorozat két anyukáját, Szomolányi Timit és Almádi Zsuzsát olvasóink jól ismerhetik, babavárásuk és barátságuk történetéről korábbi cikkünkben már beszámoltunk. Az anyukák a forgatások után is szoros kapcsolatban maradtak olyannyira, hogy nem kis fába vágták közösen a fejszéjüket.CsaládThinkstockFélidőhöz érkeztél - Várandósságod 20. hetének történéseihttp://www.life.hu/csalad/20150609-ez-tortenik-a-terhesseg-alatt-a-babaval-es-a-mamaval-a-20-heten.htmlGratulálunk, elérkeztél az utad feléhez! Babád a 20. hétre már 25 cm, és körülbelül 280-300 grammot nyom, az alvás-ébrenlét idejének aránya pedig már megegyezik az újszülöttével.CsaládThinkstock

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.