Taylor Swift meglepett egy párt az esküvőjén

Forrás: Instagram/ktswift1122 -
házasság Taylor Swift Hollywood énekesnő
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Elképesztő élményben lehetett része annak a fiatal párnak, akik Taylor Swifttel bulizhattak az esküvőjük után.

A Philadelphia közelében élő Katy Eisenman lassan tíz éve hatalmas rajongója a gyönyörű énekesnőnek, így nagy álma volt, hogy egyszer összefuthasson vele. Az esküvőjét is úgy tervezte, hogy a kedvence koncertje előtt, a stadion parkolójában kelnek egybe, majd buliznak egy nagyot. A koncerten nagy mázlija volt, hiszen összefutott az énekesnő édesanyjával, aki látta a párról készült fotókat az Instagrammon. Be is hívta őket a backstage-be, ahol magával Taylor Swifttel afterpartizhattak egy órát - írja a TMZ. A menyasszony teljesen odáig volt, és az Instagramra is feltöltött egy közös képet az énekesnővel, ezzel az aláírással; „Ha ez egy álom, ne ébresszetek fel!

Forrás: Instagram/ktswift1122

A fiatal feleség életének két legnagyobb vágya teljesült egyszerre, hiszen feleségül ment szerelméhez és bulizhatott egy hatalmasat kedvenc popsztárjával.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.