Már egy hónapos Hargitai Bea babája – Megható családi fotó

szoptatás szülés Hargitai Bea
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Ugye, mennyire gyorsan repül az idő? Már egy hónapja, hogy Hargitai Bea életet adott kisfiának, a gyönyörű Jason Sidney-nek. Bea erről az alkalomról egy csodálatos és igazán intim családi fotóval emlékezett meg. 

A kisfiú 3350 grammal és 53 centiméterrel látta meg a napvilágot egy budapesti belvárosi magánklinikán. A boldog anyuka azóta számtalanszor megmutatta már a nagyközönségnek babáját, és most egy újabb, szívet melengető fotót tett közzé Instagram-oldalán abból az alkalomból, hogy Jason Sidney egy hónapos lett. Még nagyon sok örömöt kívánunk nekik!

Hargitai Bea kisfia Forrás: Instagram/ Bea Stogel

Gyönyörű, szoptatás közben készült fotót osztott meg Hargitai Beahttp://www.life.hu/csalad/20150604-hargitai-bea-meghitt-szoptatas-kozben-keszult-fenykepet-osztott-meg-magarol-es-ujszulott-kisfiarol.htmlA magyar modellt és újszülött kisfiát profi fényképész örökítette meg. Bea Instagramján mutatta meg a fotózás közben lekapott pillanatot.CsaládOrigoNagyon cuki fotó készült Hargitai Bea babájárólhttp://www.life.hu/csalad/20150520-hargitai-bea-babajarol-cuki-foto-keszult.htmlHargitai Bea, aki a szülés előtt gipszbe öntötte gyönyörű pocakját, tündéri fotót osztott meg újszülött kisfiáról.CsaládOrigoMegszületett Hargitai Bea kisfia - Meg is mutatta a csöppségethttp://www.life.hu/csalad/20150517-megszuletett-hargitai-bea-kisfia.htmlVasárnap reggel 9 óra 24 perckor megszületett Hargitai Bea kisfia, Jason Sidney. Gratulálunk a gyönyörű édesanyának! CsaládOrigoItt az új őrület: Hargitai Bea gipszbe öntette hatalmas pocakjáthttp://www.life.hu/bulvar/20150420-hargitai-bea-gipszbe-ontette-hatalmas-pocakjat-szules-elott-par-hettel.htmlMár korábban beszámoltunk róla, első gyermekével várandós az egykori playmate. Bea terhessége utolsó heteiben nem csak csodaszép kismamafotókat készítetett magáról, de hatalmas pocakját is gipszbe öntötte. A kismama Life.hu-nak elárulta, honnan az ötlet, és mit fog kezdeni a hatalmas gipsz pocakkal.TV + BulvárOrigoHatalmas terhespocakkal állt modellt Hargitai Beahttp://www.life.hu/csalad/20150412-hatalmas-terheshassal-allt-modellt-hargitai-bea.htmlHargita Bea igazán jól dokumentálja várandóssága heteit. A kismamáról számos fotó készült, így rajongói is vele együtt követhették, hogyan nő a pocakja. Család--Majka kisfia odavan apukája óriásplakátjáérthttp://www.life.hu/csalad/20150519-majka-kisfia-marian-odavan-az-apjat-abrazolo-oriasplakatert.htmlA Megcsókoltam Majkát feliratú plakáttal tele van a város, kiszúrta ezt a rapper tündéri kisfia, Marián is. Teljesen odavan a képért.CsaládOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.