Sztárom a párom - Amikor egy híresség és rajongója találkozik

Forrás: AFP/Robyn Beck -
Julia Roberts Patrick Dempsey házasság George Clooney Reese Witherspoon Matt Damon Christian Bale sztár
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Hogy is mondja a közmondás: "Minden zsák megtalálja a foltját!" De mi történik, ha az a bizonyos zsák egy, az övétől teljesen eltérő közegből választja ki a foltját? Működőképes lehet egy kapcsolat egy luxuséletet élő világsztár és a "nép egyszerű gyermeke" között?

A párkeresés és főleg a pártalálás még egy földi halandónak sem egyszerű feladat. A jövendőbeli társunkkkal szemben gyakran igen magas elvárásokat támasztunk: legyen megnyerő külsejű, legyen kedves, humoros, és az sem elhanyagolható szempont, hogy leendő szerelmünk anyagilag mennyire áll biztos lábakon.

Forrás: Thinkstock

Egy világsztár esetében ez az egyébként is összetett kritériumrendszer tovább bonyolódik. Gyakran hallhatunk hírességeket arról panaszkodni, mennyire nehéz is az ő helyzetükben rátalálni az igazira: hiába a csillogó élet, az ezzel járó hektikus mindennapokat bizony nem sokan képesek tolerálni. Ez lehet az oka annak a tendenciának, hogy a legtöbb sztár inkább saját kasztjából választ párt magának, mondván, aki hasonló cipőben jár, könnyebben megérti és elfogadja életmódjukat.

Legendás sztárpárok

Mi tagadás, szeretjük, amikor két híresség egymásra talál. Na persze nemcsak azért, mert a celebszerelmekről lélekmelengető olvasni, hanem azért is, mert két sikeres, szép és stílusos emberről készült fotókat nézegetni több ízben is jólesik: romantikus énünk is megmozdul, közben pedig inspirálódhatunk az öltözékekből. Egy korábbi cikkünkben olyan híres párokat gyűjtöttünk össze, akik nemcsak szépek, de piszok jól is mutatnak együtt.

Egy halandóval is megtörténhet a csoda

Ha tehát a pár mindkét tagja a rivaldafényben éli életét, valószínűleg sokkal gyorsabban és könnyebben egymásra és egymás életére tudnak hangolódni. A szívnek viszont, mint tudjuk, nem lehet parancsolni - ezért történhet meg olykor-olykor az a csoda, hogy egy híresség kilép a komfortzónájából, és párjául, sőt házastársául egy egyszerű, hétköznapi embert választ.

Matt Damon és Luciana Barroso

Matt Damon szerelmi élete egészen 2005-ig teljesen átlagos volt. Barátnőit kolléganői közül választotta: együtt volt többek között Winona Ryderrel 3 évig, viszonya volt Minnie Driverrel, randizott Penélope Cruzzal, és a 2000-es évek elején arról is pletykáltak, hogy intim szálak fűzik Eva Mendeshez. Csupa híres szépséggel volt dolga, feleségnek mégis egy civil hölgyet választott! Megismerkedésük egészen mesébe illő - legalábbis mi egyszerűen elképzelni sem tudjuk, hogyan lehet olyan szerencséje egy bárpultosként dolgozó nőnek, hogy felfigyeljen rá egy hollywoodi csillag. Damon 2003-ban éppen a Túl közeli rokon című filmjét forgatta Miamiban, mikor is megismerkedett a helyi bárban dolgozó Lucianával. A sztori innentől kezdve pedig úgy alakult, mint a mesékben: egymásba szerettek, összeházasodtak, ma pedig már két gyermek boldog szülei.

Forrás: AFP/Alberto E. Rodriguez

Patrick Dempsey és Jillian Fink

A Grace Klinika sármos orvosa nem dicsekedhet olyan izgalmas szerelmi előélettel, mint Matt Damon. Életrajza szerint két komoly kapcsolata volt eddigi pályafutása során, és mindkettőből házasság is lett. 1987-ben alig 21 évesen vette feleségül az akkor 48 éves színésznőt, Rocky Parkert. Az igencsak meglepő korkülönbség végül rányomta a bélyegét házasságukra, ugyanis 7 év múlva, 1994-ben külön folytatták útjukat. A következő és egyben jelenlegi kedvesét már Dempsey is a földi halandók közül választotta. 1999-ben vette feleségül az addig sminkesként dolgozó Jillian Finket, akitől három gyermeke is született. Idillinek tűnő házasságuk idén januárban, 15 év után azonban, úgy tűnik zátonyra futott, ahogy a Life.hu januárban beszámolt róla, a pletykák szerint beadták a válókeresetet. Vajon következő kedvese ismét egy híres színésznő lesz?

Forrás: AFP/Robyn Beck

Julia Roberts és Danny Moder

Talán nem túlzás, ha azt mondjuk, hogy Julia Roberts házassága előtt szinte falta a férfiakat. Skalpjai között találjuk többek között Liam Neesont, Kiefer Sutherlandet, Dylan McDermottot, Benjamin Brattet, Ethan Hawke-ot és Matthew Perryt. Nem semmi felhozatal, és csak halkan jegyezzük meg, hogy a lista távolról sem teljes... Szóval Roberts sokáig keresgélte az igazit. 1993-ban úgy tűnt, meg is találta Lyle Lowett countryénekes személyében, a házasság azonban csupán két évig tartott. Szerelmi életét ezután további kalandozások tarkították, mígnem 2002-ben a Mexikói című film forgatásán meg nem ismerkedett Danny Moder világosítóval. A bibi csak annyi volt, hogy ekkor már létezett egy Mrs. Moder, a férfi bizony házas volt. Juliát ez azonban nem tántorította el, a pletykák szerint az asszony elég piszkos eszközökhöz folyamodott, hogy megszerezze a férfit. A színésznő konkrét hadjáratot folytatott a feleség ellen: megpróbálta pénzzel eltenni az útból vetélytársát, majd meg is fenyegette, ráadásnak pedig a következő feliratú pólóban fotóztatta magát: „vesztettél, Vera”. Az egykori feleség, Vera - érthető módon - feladta a harcot, és beleegyezett a válásba. Julia tehát győzedelmeskedett, 2002-ben össze is házasodott kemény munkával megszerzett szerelmével, és a pár ma már három gyönyörű gyermekkel is büszkélkedhet.

Forrás: AFP

Christian Bale és Sibi Blazic

Christian Bale szerelmi életéről nincs sok információ, meglepő módon a sármos színész házassága előtt nem élt túl kicsapongó életet: nincs hír kósza numerákról vagy összetört szívekről. Bale 1994-ben a Kisasszonyok című film forgatásán ismerte meg, az ekkor éppen Winona Ryder asszisztenseként dolgozó Sibi Blazicot. A házasságot azonban nem kapkodták el, megismerkedésük után még hat évnek kellett eltelnie, amíg 2000-ben Bale oltárhoz vezette szerelmét. Első gyermekük, Emmeline pedig ma már 10 éves.

Forrás: AFP/Justin Tallis

Reese Witherspoon és Jim Toth

Reese szerelmi élete 2010-ig a megszokott mederben folyt. 1997 márciusában, 21 évesen megismerte Ryan Phillippe amerikai színészt, akihez 23 évesen hozzá is ment. A sztárpár élete évekig tökéletesnek tűnt, az együtt töltött 7 év alatt két gyermekük is született. Szakításuk és viharos válásuk 2006-ban megdöbbentette a sztárvilágot. Witherspoon ezután egy rövid ideig a színész Jake Gyllenhaallal randizgatott, majd 2010-ben megismerte a Creative Arts Agency ügynökét, a magyar felmenőkkel is rendelkező Jim Tothot. Bár a férfi számunkra ismeretlennek tűnhet, hazájában olyan hírességek köszönhetik neki karrierjüket, mint például Matthew McConaughey vagy éppen Scarlett Johansson. Witherspoonnak és Tothnak már közös gyereke is van.

Forrás: AFP/Christopher Polk

A leghíresebb agglegényt is egy civil asszony hódította meg

Bár arról sokan nem tudnak, de bizony az örök agglegénynek tartott George Clooney 1989-ben egyszer már megházasodott: feleségül vette Talia Balsam színésznőt, akitől azonban röpke három év múlva el is vált. 1992 és 2013 között Clooney az aranyifjak életét élte: gyönyörűbbnél gyönyörűbb színésznők, celebek és modellek tucatja fordult meg az ágyában. (Egy korábbi cikkünkben megpróbáltuk összeírni a hírhedt agglegény összes hódítását. Hogy sikerült-e? ITT elolvashatod.) Na szóval, Clooneynak közel harminc év kellett ahhoz, hogy megtalálja álmai asszonyát. A szerelmet 2013-ban, egy 36 éves jogásznő oldalán lelte meg.

Anyaként magányosan - Amikor hirtelen felszívódnak a barátnőkhttp://www.life.hu/csalad/20150615-anyakent-tenyleg-le-kell-mondanunk-a-baratokrol.htmlNem számít, hogy hány éve ismeritek már egymást, mennyi mindent éltetek át együtt, vagy milyen mély a kapcsolatotok - a barátságotok igazi próbája a terhességed. CsaládThinkstockÍgy ápold a babád bőrét!http://www.life.hu/csalad/20150629-igy-apold-a-babad-boret.htmlPuha, mint a baba bőre – szokták mondani. Azonban nem mindegy, hogyan ápoljuk, hogy tényleg mindig selymes legyen, és a kicsi is jól érezze magát.CsaládThinkstockApró lépések - Várandósságod 28. hetének történéseihttp://www.life.hu/csalad/20150626-ez-tortenik-a-terhesseg-28-heteben-a-magzattal-es-a-kismamaval.htmlHogy repül az idő: elérkeztél várandósságod második trimeszterének utolsó hetéhez.CsaládThinkstockMár úton van a legkisebb Clooney?http://www.life.hu/csalad/20150628-lehet-hogy-gyermeket-var-george-clooney-felesege-amal-clooney.htmlÉvekig hangoztatta, hogy neki bizony nem kell gyerek. Most vajon meggondolta magát?Család--Se veled, se nélküled! Klaudia és Kamilla története a Jön a baba mai epizódjábanhttp://www.life.hu/csalad/20150628-jon-a-baba-hadas-krisztaval-klaudia-tortenete.html"Szia, ne haragudj, hogy zavarlak, anyának elfolyt a magzatvize!" – Klaudia lánya, a 14 éves Dóri hajnali 4 óra után ezekkel a szavakkal riasztotta Hadas Krisztáékat, a stáb pedig azonnal útnak indult Szegedre. CsaládOrigo106 kisgyereket fogtak el a rendőrök http://www.life.hu/csalad/20150628-106-menekult-kisgyereket-fogtak-el-a-rendorok-szombaton.htmlSzombaton 645 határsértőt köztük 106 gyermeket tartóztattak föl a rendőrök Csongrád megye déli részén - írja az MTI.CsaládOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.