mosoly anyuka helikopter Mariah Carey iker cuki
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Az énekesnő és kislánya Jeruzsálem felett helikopterezett tegnap. Az eseményről egy aranyos fotót is megosztott a híresség.

Mariah Carey manapság leginkább áttetsző ruhájával, Balázs Pali-frizurájával, ügyetlenségével, photoshop-botrányaival, vagy éppen alkoholizmusával kerül címlapokra, így jó érzés valami kedveset és szépet látni tőle.

Forrás: Instagram/ Mariah Carey

Ezúttal ugyanis egy cuki családi fotóval lepett meg minket az ikergyerekek édesanyja. A képen sajnos Moroccan nincs rajta, de Monroe édes mosolya ezért is kárpótol minket.

Cenzúrázni kellett Hilaria Baldwin gyerekes fotójáthttp://www.life.hu/csalad/20150709-hilaria-baldwin-szoptatas-utan-elaludt-gyerekeivel-az-agyban.htmlAlec Baldwin kapta lencsevégre jógamániás feleségét és két gyönyörű gyermekét. A képet cenzúrázni kellett, mielőtt a sztár hitvese feltöltötte képmegosztó oldalára.Család--Radics Gigi évek óta családfenntartóhttp://www.life.hu/csalad/20150709-radics-gigi-enekesno-evek-ota-csaladfenntarto-es-kizarolag-a-karrirjere-koncentral.htmlA gyönyörű énekesnő karrierjének köszönhetően megteheti, hogy támogatja családját, akik mindent megtesznek azért, hogy csak az éneklésre tudjon koncentrálni.Család--Egyszerű családi életet él Letícia királynéhttp://www.life.hu/csalad/20150708-leticia-kiralyne-es-fulop-spanyol-kiraly-egyszeru-csaladi-eletet-el-lanyaival.htmlFülöp király és Letícia királyné úgy élnek 2 lányukkal, mint bármelyik hétköznapi spanyol család: moziba, bevásárlóközpontba járnak gyermekeikkel, és maguk hordják iskolába lányaikat.Család--Így kokettál a kis György herceg II. Erzsébettel – Tündéri fotóhttp://www.life.hu/csalad/20150708-igy-kokettal-a-kis-gyorgy-herceg-a-nagymamajaval-ii-erzsebettel-tunderi-foto.html2015. július 5-én, vasárnap került sor Katalin hercegnő második gyermekének, Saroltának (Charlotte) a keresztelőjére. Ezen a napon természetesen Saroltáé volt a főszerep, de azért a kis György herceg jelenléte sem hagyta hidegen a királyi család rajongóit. Család--Berki Krisztián és kislánya úsznak a boldogságbanhttp://www.life.hu/csalad/20150707-berki-krisztian-es-kislanya-usznak-a-boldogsagban.htmlAhogy arról a Life.hu a hétvége során beszámolt, Hajdúszoboszlón pihent a papájával Berki Natasa Zselyke. A sztárcsemete a nyaralás alatt többször is kiakasztotta a cukiságmérőt, és így tesz most is.Család--Tanuljunk Katalintól - Tippek reggeli rosszullét ellenhttp://www.life.hu/csalad/20150707-tippek-reggeli-rosszullet-ellen-tanuljunk-katalin-hercegnetol.htmlKatalin hercegnő, aki épp ezen a hétvégén kereszteltette meg a kislányát, mindkét terhessége alatt igencsak megszenvedte a reggeli rosszulléteket. Többször kórházba is került, a lapok pedig állandóan arról cikkeztek, veszélyben vannak a babák. Az elmúlt években tehát igen sokat tanulhattunk ebben a témában a hercegnőtől, így most végre egy cikkbe gyűjtöttünk mindent.Család--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.