Újabb fotó Rubint Rékáék álomnyaralásáról

Forrás: Facebook/Rubint Réka -
medence luxus edző fitness Amerika nyaralás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A finteszedző és gyermekei ezúttal a medence habjaiban élvezték amerikai luxusnyaralásukat. Nagyon cukin összebújt a kis család.

Ahogyan arról korábban már beszámoltunk, Schobert Norbi a családjával nemrég útra kelt, hogy Amerikában kalandozzanak, és ahogy ő fogalmazott: tanuljanak. Réka az útról rengeteg vidám pillanatot oszt meg rajongóival, közösségi oldalán. Legutóbb azt mutatta meg, hogyan bújik össze apróbb és nagyobb csemetéivel a hotel álommedencéjében.

Forrás: Facebook/Rubint Réka
Jön a baba - Várandósságod 40. hetének történéseihttp://www.life.hu/csalad/20150724-ez-tortenik-a-babaval-es-a-mamaval-a-terhesseg-40-heteben.htmlCsodálatos utazásodnak a végéhez érkeztél - 40 hosszú hét után végre magadhoz ölelheted szeretett gyermeked. CsaládThinkstockBerki Natasa Zselyke nem bírja abbahagyni a cukiskodásthttp://www.life.hu/csalad/20150726-berki-natasa-zselyke-nem-birja-abbahagyni-a-cukiskodast.htmlNem csoda, hogy Hódi Pamela ilyen gyakran posztol kislányáról. Ennivalóan cuki!Család--Európa legszebb tündérmeséi - Amikor egy földi halandó és egy királyi sarj találkozikhttp://www.life.hu/csalad/20150722-mesebeli-tortenetek-a-kiralyi-csaladokban.htmlEgy királyi sarj élete nem mindig játék és mese - az európai királyi udvarok fénykorában az uralkodók leányait egyszerűen árunak tekintették. A jövőjüket az államérdek határozta meg, gyakran már gyerekkorukban eldőlt a sorsuk, és akár távoli országokba is elkerülhettek, hogy olyan férfiak mellett éljék le életüket, akit korábban még csak nem is láttak. Szerelem vagy boldogság? Szó sem volt ilyesmiről.Család--Így puszilja Vajna Timi a kis családtagothttp://www.life.hu/csalad/20150726-vajna-timi-megpuszilja-kutyajat.htmlVajna Timi nemrég befogadott egy kiskutyát. Úgy látszik, máris hatalmas köztük az összhang. Család--Alec Baldwin kisfiától egyszerűen elolvadunk!http://www.life.hu/csalad/20150726-alec-baldwin-es-hilaria-baldwin-kisfia-ennivalo.htmlA jógamániás Hilaria Baldwin és a híres hollywoodi színész, Alec Baldwin kisfia egyszerűen ennivaló!Család--Józan László: "Nem érdekel a kockázat, ha a családomról van szó"http://www.life.hu/csalad/20150723-jozan-laszlot-az-rtl-klub-baratok-kozt-sztarjat-majdnem-fegyveres-katonak-vittek-el-szulovarosaban.htmlA Barátok közt Tóbiása szabadságát kockáztatta, amikor szüleihez indult látogatóba.CsaládRTLKLUB

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.