Tündéri fotó: Palya Bea kislányával jógázott

torna kislány Palya Bea masszázs nyújtás jóga
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Lili megirigyelte édesanyjától a testmozgást, és rápattant az énekesnő hátára, aki éppen jógázott. Tündéri pillanatok az anya-lánya edzésről.

Palya Bea imád jógázni és ászanákkal tartja karban a testét. Az énekesnő hátára nyújtás közben mászott fel Lili, és így a torna közben, egyből egy masszázst is kapott Bea.

Palya Bea és kislánya Forrás: Facebook/Palya Bea

"Anya, én is jövök torna-bornázni - avagy rám szállt az ihlet, hatod-mázsa pici múzsa, kisbugyis angyal" – írta a kép mellé Palya Bea.

Novák Angéla: Nem lehet gond az örökbefogadással, papíron átlagos nő vagyokhttp://www.life.hu/sztarok/20150731-novak-angela-nem-lehet-gond-az-orokbefogadassal-papiron-atlagos-no-vagyok.htmlSokan megbámulják Novák Angélát, aki 17 éves korában esett át az első nemátalakító műtétén. Hogy nőiességének szól-e a sok kíváncsi tekintet, vagy pedig csak felismerik, maga sem tudja.TV + SztárokFotó: Zsigmond László/Life.huIlyen volt Gáspár Győzőék luxusnyaralása - Fotó!http://www.life.hu/sztarok/20150804-gaspar-gyozo-osszebujos-romantikus-fotot-posztolt-egy-alomszep-helyrol-nyaralasa-kozben.htmlGyőzi és felesége, Bea megmutatták, milyen pazar helyszínen pihentek. TV + Sztárok--Micsoda átalakulás! Dögös pasi lett a Szívek szállodája jófiújábólhttp://www.life.hu/sztarok/20150804-dogos-pasi-lett-a-szivek-szallodaja-jofiujabol.htmlRory Gilmore első szerelme, Dean, aki az anyukák kedvence karakterét hozta a sorozatban, igazán dögös pasi lett.TV + Sztárok--Elképesztő baki a TV2 műsorábanhttp://www.life.hu/sztarok/20150803-elkepeszto-bakiparadi-a-tv2-joban-rosszban-sorozataban-pikali-gerda-es-gesztesi-karoly-is-hibazott.htmlNézd meg, hogyan viccelték el az elrontott jeleneteket a Jóban Rosszban színészei a sorozat forgatásain.TV + SztárokFotó: Tuba Zoltán - OrigoSütő Enikő nem tudott azonosulni a modellszereppelhttp://www.life.hu/sztarok/20150803-suto-eniko-egykori-modell-manoken-egy-ideig-nem-tudott-azonosulni-a-modell-szereppel.htmlKi gondolná, hogy az egykoron sikeres manöken korábban úgy érezte, inkább jogászként szeretne dolgozni, mint modellként.TV + SztárokFotó: Zsigmond László/Life.huSchobert Norbi Barack Obamával fotózkodotthttp://www.life.hu/sztarok/20150803-schobert-norbi-fitneszedzo-barack-obama-amerikai-elnokkel-pozolt-amerikaban.htmlA világ legbefolyásosabb emberét csípte el a fitneszguru - ez aztán az elnöki ügy!TV + Sztárok--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.