Down-szindrómás kislánnyal reklámozzák az iskolakezdést

Forrás: Facebook/Livie & Luca -
iskolakezdés kislány divatcég Down-kór Down-szindróma reklám
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Nem csak az egészséges gyerekek várják annyira, hogy elkezdődjön a suli: nagyon bájosra és ütősre sikerült egy cipőket gyártó cég kampánya.

Érdemes megjegyezni Cora Slocum nevét: a mindössze 4 éves Down-kóros kislány éppen most indította el modellkarrierjét a Livie & Luca divatcég és a Chaning The Face of Beauty nonprofit szervezet közös kampányának köszönhetően.

Forrás: Facebook/Livie & Luca

A Going Back to School Too, azaz Mi is megyünk vissza a suliba nevet viselő kampány célja, hogy felhívja a figyelmet a fogyatékkal élő gyerekekre. Az ősszel újra iskolapadba ülő gyerekek 13 %-a ugyanis sérült, ez azonban nem jelent akadályt abban, hogy tanuljanak.

Ne aggódj! A hormonok tehetnek a puskázásról is - hamarosan kezdődik az iskolaszezonhttp://www.life.hu/drlife/20150805-ne-aggodj-a-hormonok-tehetnek-a-puskazasrol-is-hamarosan-kezdodik-az-iskolaszezon.htmlKettős a hormonok szerepe a puskázás és más etikátlan viselkedésmódok terén – tudjuk meg a Harvard és a University of Texas friss kutatásából.Dr. LifeThinkstockTanulj az önbizalomról a csúnya testi fogyatékossággal élő szépségkirálynőtől!http://www.life.hu/drlife/20150713-a-pozitiv-testkepet-hirdeti-a-szepsegkiralyno-akinek-ketszer-akkora-az-egyik-laba-mint-a-masik.htmlIsa-Bella Leclair, akinek betegségéből kifolyólag egyik lába nagyobb, mint a másik, tudja, miről beszél, amikor az önbizalom fontosságát hirdeti. Érdemes tanulni a testi rendellenességgel élő lánytól!Dr. Life--Trokán Péter botrányt okozott egy iskolai bulinhttp://www.life.hu/sztarok/20150602-trokan-peter-szinesz-botranyt-okozott-egy-iskolai-bulin-mert-nem-ugy-tancolt-ahogy-kellett-volna.htmlA színész gyermekkori fotóit mutatta meg a FEM3Café adásában és egy botrányos emléket is felidézett.TV + Sztárok--Piacra dobták az első fogyatékkal élőket mintázó babákathttp://www.life.hu/csalad/20150707-fogyatekkal-eloket-mintazo-babakat-dobott-piacra-a-makies-brit-jatekgyarto-ceg.htmlMár kapható a bottal járó, hallókészülékes és a hatalmas anyajegyes arcú baba.CsaládOrigoMás lesz jövőre a menzás gyerek! Ez változik a sulikbanhttp://www.life.hu/drlife/20141215-menzas-gyerekek-valtozhat-az-izles-valtozik-a-menu.htmlNemcsak a napi menü változik majd januártól az óvodákban, iskolákban: ennél jóval átfogóbb pozitív változás indulhat el. Dr. LifeThinkstockA szerelem mindenkinek jár: társkeresők romáknak, rondáknak és fogyatékkal élőknekhttp://www.life.hu/intim/20140827-tematikus-tarskeresok-partalalo-oldalak-ismerkedeshez-boldogsag-megtalalasahoz.htmlSosincs egyszerű helyzetben, aki internetes társkeresésre adja a fejét. Mindenki fél és határozatlan, bizonytalan az adatbiztonság, valamint az is, ki ül a másik oldalon. A rossz randik elkedvetlenítenek, ráadásul hatalmas akaraterő kell annak belátásához is, hogy bizony külső segítségre van szükség a boldogság megtalálásához. Ezeket a kellemetlenségeket igyekeznek enyhíteni a tematikus párkeresők.IntimOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.