Bangó Margit négy éve nem beszélt lányával

Fotó: Schmidt Barbara/Life.hu -
vita harag koncert Bangó Margit veszekedés
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Vajon az énekesnő valaha békejobbot nyújt egyetlen lányának, Marikának?

Évekkel ezelőtt egy koncert kapcsán pattant ki a vita anya és lánya között, ami az utolsó csepp volt a pohárban – írja a Story.

Fotó: Schmidt Barbara/Life.hu

„Akár hiszik, akár nem, a legutolsó beszélgetésünket úgy zártuk anyámmal, hogy majd hívjuk egymást, és puszi. Aztán másnap olyasmiket tudtam meg anyámról, hogy úgy gondoltam, nekem többé nem kell beszélgetnem vele. Nem szeretném kiteregetni a családi szennyest, az igazi okot sosem fogom elárulni. Legyen elég annyi, hogy betelt a pohár. Az a bizonyos utolsó csepp: egy koncert, ahol mindkettőnknek fel kellett volna lépnie, de végül csak anyám kapott lehetőséget" - mondta a lapnak Bangó Marika énekesnő.

Te élsz, vagy csak létezel? - Kövesd a világ legbefolyásosabb asszonyainak tanácsaithttp://www.life.hu/csalad/20150813-befolyasos-nok-gondolatai-az-eletrol-es-a-munkarol.htmlMinden reggel 6-kor kelsz, este 6-ig az irobában robotolsz. Monoton napok egymás után, kell a pénz, nem lehet lazsálni, a mókuskerék magába szippantott. A munka fontos, dolgozni kell, ám néha-néha mégis érdemes kicsit megállni és elgondolkozni az élet valódi értelmén.CsaládThinkstockNádai Anikó egyre többet mutat a kisfiából - Tündéri lesifotó!http://www.life.hu/csalad/20150827-nadai-aniko-az-rtl-klub-sztarja-megmutatta-kisfiat-mikozben-edesdeden-aludt.htmlAz RTL Klub sztárja gyönyörű sorokat osztott meg rajongóival az anyai szeretetről, és csemetéje kiságyába is bepillantást engedett.CsaládOrigoCsaládi házra és nyugalomra vágyik Mező Misihttp://www.life.hu/csalad/20150826-mezo-misi-a-magna-cum-laude-frontembere-aalmai-hazarol-es-kulonleges-terverol-meselt.htmlA Magna Cum Laude frontembere nagy dobásra készül, melynek kapcsán álmairól is mesélt.Család--Nem hagyták pihenni gyermekei Hujber Ferithttp://www.life.hu/csalad/20150824-hujber-feri-szinesz-elfaradt-a-nyaralasba-mert-gyermekei-aktivak-voltak.htmlA színész családjával a Balatonon töltött egy hetet, és elárulta, hogy két gyerekkel nem a pihenésről szóltak a napok.Család--Soha nem látott fotót posztolt Kurt Cobain feleségehttp://www.life.hu/csalad/20150824-courtney-love-kurt-cobainrol-es-frances-bean-cobainrol-posztolt-fotot.htmlCourtney Love régi családi fotót posztolt Instagram oldalára – mellette pedig férje hiányáról vallott.Család--Pirner Alma megdöbbentő videót posztolt: Így mozog a hasában a babájahttp://www.life.hu/csalad/20150824-pirner-alma-rudtanvilagbajnok-megdobbento-videot-posztolt-kisbabajarol-aki-eppen-a-hasaban-mozog.htmlA rúdtánc-világbajnok megmutatta, hogyan mozog magzata a pocakjában.CsaládOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.