Pirner Alma már a kilencedik hónapban jár - Érzéseiről mesélt a kismama!

Forrás: Facebook/Pirner Alma -
fotó terhesség kisbaba család bejegyzés Pirner Alma
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A rúdtánc nagyasszonya pár hét múlva hozza világra első gyermekét, akinek a nevét még nem hozták nyilvánosságra. A kismama a legújabb Facebook bejegyzésében mesél őszintén az eddig megélt élményeiről. 

A leendő anyukát a minap egy fotózás előtt, a backstage-ben láthattuk, szexi fehérneműben. Most újra megmutatta a dögös alakját a rajongóinak, azonban a kép mellé egy rövid írást is "csatolt", melyben kifejti, hogyan is teltek el az elmúlt hetek számára, és mit érez most, hogy hamarosan anyuka lesz.

Forrás: Facebook/Pirner Alma

"Ezennel megkezdtük az utolsó hónapot. Egyre izgatottabb vagyok! Még az utolsó simításokat végezzük a babaszobán, ma még egy kismama fotózàs, szombaton pedig Babaváró buli..Sajnos az alvás egyre nehezebb, 4-5 alkalommal biztosan felébredek, úgyhogy már most edzek arra az időszakra, amikor megszületik. Ami az edzést illeti, az utolsó 4 hétben már csak sétálok, a súlyzókat szabadságra küldtem egy darabig. Kiélvezem minden pillanatát annak, hogy még egyben vagyunk, hiszem most van a legközelebb a szívemhez" - írta a kép mellé Alma.

Karrier vagy család? Karrier és család!http://www.life.hu/csalad/20150916-a-csalad-es-a-karrier-osszehangolasa-tatar-csilla.htmlA mai világban a nők kettős értékrend szorításában élnek: egyrészt szeretnének megfelelni konzervatív társadalmunk szerepkövetelményeinek, miszerint az a rendes nő, aki időben férjhez megy, időben szül (minimum kettő gyereket), és a karrierjét mindig a családja mögé rendeli. Másrészt mivel hazánkban több a diplomás nő, mint a férfi, a nők a saját elvárásaiknak, vágyaiknak is szeretnének megfelelni, amikor munkaerőként is meg akarják mutatni, mit tudnak. CsaládThinkstockÍme, a legviccesebb esküvői bakikhttp://www.life.hu/csalad/20150916-eskuvoi-bakik-vicces-osszeallitas.htmlMindenki csodálatos esküvőről álmodik. Csokor, fátyol, hatalmas násznép, fehér esküvői ruha, pisilő kiskutya... Ja nem, arról pont nem. Azonban mégis van, hogy egy-két baki becsúszik a nagy napon.Család--Megszakította a kapcsolatot féltestvérével Damu Rolandhttp://www.life.hu/csalad/20150917-damu-roland-a-joban-rosszban-egykori-szereploje-megszakitotta-a-kapcsolatot-feltestverevel.htmlAhogy már korábban édesanyját, most féltestvérét is megtagadta a színész. Család--Szorcsik H. Viki: "Ha a volt párom csak úgy elvehette tőlem a piciket, ezt én is megtehetem!"http://www.life.hu/csalad/20150916-szorcsik-h-viki-szineszno-visszavette-volt-parjatol-a-gyerekeit-andriskat-es-zarat.htmlIsmét Szorcsik H. Vikinél van két kisgyereke. A fiatal színésznő úgy döntött visszaszerzi gyerekeit és meg is tette. Család--Ennél tüneményesebb videót még nem láthattál Majka kisfiáról - Egyszerűen ennivaló!http://www.life.hu/csalad/20150914-majka-kisfia-csak-ugy-kapkodta-a-fejet-a-disney-hosok-lattan.htmlA magyar sztárcsalád éppen Amerikában piheni ki az elmúlt hónap fáradalmait, és Curtis társaságban barangolják be az USA legnagyobb látványosságait. CsaládOrigoBizarr munkamegosztás: egy babát az anyuka, egyet az apuka hozott világra http://www.life.hu/csalad/20150910-gyermeket-szult-aj-kearns-a-transznemu-ferfi.htmlA Melbourne-ben élő apuka, A. J. Kearns és párja, Zu White szeretetben nevelik két közös gyermeküket. Családjuk mégsem nevezhető átlagos famíliának, az egyik gyermeket ugyanis az édesanya, a másikat viszont az édesapa hozta világra.Család--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.