Majoros Marián Majoros Hajnalka család Majoros Péter
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A Kocka ünnepi adásában ezúttal a sztárok teszik próbára ügyességüket. Majoros Péternek felesége és kisfia szurokoltak, Marián pedig azt is bebizonyította, ugyanolyan nagydumás, mint édesapja. 

Majkának egy igazán különleges, labdás feladatot kellett megoldania A Kockában. A rappernek állapotos felesége és kisfia szurkoltak a nézőtérről, Ördög Nóra jóvoltából pedig az is kiderült, hogy Marián ugyanolyan vagányan és jól forgatja a szavakat mint édesapja.

Anne Hathaway pocakja egyre kerekebb - Tündéri fotó!http://www.life.hu/csalad/20151223-anne-hathaway-pocakja-egyre-jobban-kerekedik.htmlEgyre gömbölyűbb a gyönyörű színésznő pocakja, aki első gyermekét várja férjétől, Adam Shulmantól. Család--Örömhír! Hugh Grant negyedjére is apa letthttp://www.life.hu/csalad/20151222-megszuletett-hugh-grant-negyedik-gyereke.htmlMegszületett Hugh Grant negyedik gyermeke, akit svéd barátnője, Anna Eberstein hozott világra. Család--Gesztesi anyja tehetetlennek érzi magát - Nem tud segíteni fiánakhttp://www.life.hu/csalad/20151221-gesztesi-karoly-anyja-nem-tud-segiteni-fian-akiert-nagyon-aggodik.htmlNagyon aggódik fiáért Gesztesi Károly édesanyja, Gesztesi Zsuzsa, aki a Borsnak nyilatkozott arról, hogy tehetetlennek érzi magát a jelenlegi helyzetben. CsaládFotó: Zsigmond László/Life.huCsobot Adél pocakja egyre gömbölyűbb - Tündéri felvétel!http://www.life.hu/csalad/20151123-igy-gombolyodik-a-terhes-csobot-adel-pocakja.htmlHaspólóban lépett a Sztárban sztár színpadára vasárnap az egyik legvagányabb kismama, Csobot Adél, így a nézők is megcsodálhatták egyre jobban gömbölyödő pocakját. Család--Végre szent a béke! Szőke Zoltán kibékült fiaivalhttp://www.life.hu/csalad/20151120-szoke-zoltan-kibekult-fiaival-akik-talalkoztak-uj-parjaval-is.htmlHosszú idő után újra szent a béke Szőke Zoltán és fiai között. A színész és felesége négy év után most adták be a hivatalos válási papírokat. CsaládRTLKLUBNagyon jól szórakozik Floridában Berki Natasa Zselyke - Elbűvölő fotó!http://www.life.hu/csalad/20151220-nagyon-jol-szorakozik-floridaban-berki-natasa-zselyke.htmlAhogyan arról korábban beszámoltunk: Berkiék Floridában élvezik a decemberi napsütést, ami több embernél is kiverte a biztosítékot. Mindenek ellenére viszont a kis Natasa Zselyke szemmel láthatóan élvezi a családi kiruccanást. CsaládOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.