Csobot Adél terhesség öröklés kismama magzat
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Az énekesnő elárulta, hogy pocaklakója ugyanolyan virgonc és aktív, mint ő maga. 

Csobot Adél igyekszik kommunikálni a magzatával, aki a jelek szerint édesanyja természetét örökölte. „Abszolút aktív a babám, olyan, mint én. Fontos, hogy megteremtsük kettőnk között a kapcsolatot. Sokat éneklek például neki, és amikor bekapcsolom otthon a magnót, tudom, hogy hallja" - mesélte Adél.

A világ legsikeresebb asszonyai: Raja Easa Al Gurg http://www.life.hu/csalad/20160105-raja-easa-al-gurg-2015-ben-a-forbes-magazin-legbefolyasosabb-noi-listajan.htmlA vagyon, a médiajelenlét, a befolyás és az általuk felügyelt pénzösszeg alapján a Forbes minden évben összeállítja a világ legbefolyásosabb asszonyainak listáját. A száz legbefolyásosabb nő általában a politika, üzleti és pénzügyi élet, a technológia, a média, a szórakoztatóipar, illetve a karitatív szervezetek világából kerül ki. Család--"Köszönöm, hogy ember tudsz maradni!" - Imádják az internetezők Nádai Anikó őszinte vallomásáthttp://www.life.hu/csalad/20160108-nadai-aniko-oszinte-vallomasat-imadjak-a-rajongoi.htmlAhogy a Life.hu is beszámolt róla, Nádai Anikó az anyaság nehézségeiről írt hosszú bejegyzést Facebook-oldalán. A rajongók pedig imádták őszinte kitárulkozását. CsaládOrigoVárkonyi Andi nagypapája idén 100 éves leszhttp://www.life.hu/csalad/20160107-varkonyi-andi-nagypapaja-iden-100-eves-lesz.html Különleges kapcsolat fűzi Várkonyi Andit nagypapájához, a 99 éves Pali bácsihoz. A népszerű híradós kisgyermekként rengeteg időt töltött vele, és ma is igyekszik annyiszor ellátogatni hozzá Gyulára, ahányszor csak teheti. Család--Ambrus Attila: „Szép lenne, ha jövőre a gyermekünk is velünk lenne"http://www.life.hu/csalad/20160107-ambus-attila-az-egykori-viszkis-rablo-gyermekre-vagyik-erre-karacsonykor-jott-ra.htmlA viskis rabló élete első meghitt karácsonyát ünnepelte feleségével. Attila bevallotta, hogy elérkezettnek látja az időt a családalapításra. CsaládOrigoImádnivaló kép készült György herceg első bölcsis napjárólhttp://www.life.hu/csalad/20160107-gyorgy-herceg-elso-napja-a-bolcsodeben-foto.htmlEljött a nagy pillanat, amelyre hónapok óta várunk: Vilmos herceg és Katalin hercegné elsőszülött gyermeke először lépte át bölcsődéje küszöbét. CsaládOrigo7 hónaposan már szörfözni tanul a félkarú Bethany Hamilton kisfiahttp://www.life.hu/csalad/20160105-bethany-hamilton-szorfbajnok-kisfia-tobias-szorfozni-tanul.htmlCuki képet posztolt nemrég született gyermekéről a cápatámadást túlélt profi szörfözőnő. Család--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.