"A szülés inkább hasonlít a Fűrész 4-re" - Íme, egy apuka őszinte vallomása a szülőségről

Forrás: Facebook/Matt Coyne -
apuka Facebook szülő szülés írás család
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Matt Coyne kisfia szeptemberben látta meg a napvilágot. A boldog szülők persze rengeteg fotót posztoltak a csöppségről, de mellékeltek egy írást is, melyben kifejtették az eddigi tapasztalataikat. 

Az édesapa a Facebook-oldalára írta ki az élményeit, és tapasztalatait a szülőséggel kapcsolatban. A posztot lassan 25 ezer ember osztotta meg, és többek szerint ilyen vicces beszámolót még sosem olvastak az apaságról - írja a Daily Mail.

Matt Coyne és kisfia Forrás: Facebook/Matt Coyne

"A mai napon kénytelen voltam gratulálni magamnak, mivel sikerült egy új pelenkázási technikát kifejlesztenem. Olyan, mintha egy Forma-1-es boxutca szereplője lennék, sőt, még profibb is vagyok! Hiszen ha ki kell cserélni Lewis Hamilton autójának kerekeit, nem biztos, hogy a szemedbe fog pisilni, vagy kakit önt a karodra" - írja Matt, majd áttér a szülés előtti pillanatokra. "A szülés nem olyan, mint amit a tévében látsz: inkább hasonlít a Fűrész 4-re, ami össze van kombinálva az Alien jeleneteivel. Szóval, aki azt állítja, hogy ez egy csodálatos élmény, annak üzenem: rohadt hazugok vagytok!" - tette hozzá az újdonsült apuka, aki persze viccnek szánta a dolgot.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.