Sebestyén Balázs kisfia rosszalkodott az oviban

Fotó: Margitay Klára/Life.hu -
balhé kisfiú Morning Show Class FM Sebestyén Balázs rosszalkodás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Benett vitatkozni kezdett az egyik kis társával és az óvónőnek kellett közbelépnie.

Sebestyén Balázs a Morning Showban mesélte el, miből adódott a konfliktus, és hogyan kezelték a problémát.

Fotó: Margitay Klára/Life.hu

„Annyi történt, hogy Beni megunta a kockavár építést, és az egészet lerombolta – kezdte Balázs, aki ezek után leült beszélni a fiával. „Tegnap nagy lelkizések voltak. Beni azzal érvelt, hogy ő gondolatban megkérdezte a másik fiútól, hogy lerombolhatja-e a kockavárat, amelyet ő kezdett el építeni, a másik fiút csak odaengedte. Próbáltam neki elmagyarázni, hogy ez nem így működik"- magyarázta Balázs.

"Nem akartam a gyerekeim nyakába varrni magam" - élet egy idősotthonbanhttp://www.life.hu/csalad/20160120-elet-egy-idosekotthonaval-interju-a-71-eves-klarival.htmlEgy gyűjtőhely, ahova a gonosz gyerek bedughatja idősödő szüleit. Egy elfekvő, ahol senki nem törődik az öregekkel. Ha idősotthonokról van szó az emberek fejében egy negatív, sőt kifejezetten nyomorúságos kép él, a rokonaikat ide száműző családtagokat pedig gyakran bélyegzik hálátlannak vagy nem törődömnek. CsaládThinkstockNem parancsra kerüli unokája Pécsi Ildikóthttp://www.life.hu/csalad/20160121-pecsi-ildikot-szinesznot-nem-parancsra-keruli-unokaja.htmlA színésznő évek óta nem látta szeretett unokáját, Csabát, ám Ildikó volt menye, Pártos Csilla üdvédje álltja, az édesanyja nem tiltja fiát a nagymamától. Család--Megmutatta gyermekeit Kate Hudson - Cuki családi fotó!http://www.life.hu/csalad/20160119-kate-hudson-egyutt-bandazott-a-fiaival-a-voros-szonyegen-csaladi-foto-a-sztarrol.htmlA gyönyörű színésznő a Kung Fu Panda 3 premierjére vitte magával két kisfiát, akik jót bandáztak a film többi szereplőjével. Család--Várkonyi Andrea télen utazott a nyárbahttp://www.life.hu/csalad/20160120-varkonyi-andrea-a-tv2-hiradosa-telen-utazott-a-nyarba-es-csaladjaval-a-tengeren-suhant.htmlA TV2 híradósa családi fotón mutatta meg, hogyan suhannak kislányával s Bochkor Gáborral a kék tengeren. Család--Megható videó! Egymás kezét szorongatják a koraszülött ikrekhttp://www.life.hu/csalad/20160120-az-ausztraliai-koraszulott-ikrek-egymas-kezet-szorongatjak.htmlA hihetetlenül apró testvérek apjuk mellkasán szunyókálnak, miközben el sem engedik a másik kezét. Család--A világ legsikeresebb asszonyai: Yao Chenhttp://www.life.hu/csalad/20160118-a-vilag-legsikeresebb-asszonyai-yao-chen-kinai-szineszno.htmlHogy mi kell ahhoz, hogy egy nő sikeresnek, befolyásosnak mondhassa magát, és hogy a világ is ezt gondolja róla? Sorozatunk következő szereplője amellett, hogy Kína egyik legfelkapottabb színésznője, több mint 77 millió internetes követővel büszkélkedhet, sőt,ő az ENSZ Menekültügyi Főbiztosának első kínai, jótékonysági nagykövete. CsaládOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.