Tóth Gabi übercuki fotót posztolt - Így még sosem láthattad őt és testvérét

Tóth Gabi retro testvér gyerekkori fotó gyermekkor Tóth Vera cuki
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Az énekesnő megmutatta, milyenek voltak testvérével, Tóth Verával kislánykorukban.

Tóth Gabi bepillantást engedett a gyermekkorába, amikor még nem profi stylistok és ruhatervezők keze között szépült, hanem édesapja egyengette megjelenését.

Tóth Gabi, mellette pedig nővére, Tóth Vera Forrás: Facebook/Tóth Gabi

„Tesómmal, amikor apa varrta a menyasszonyi rucit és apa volt a fodrászunk is. Jajj de milyen rég volt" – írta a kép mellé Gabi.

Imádnivaló! Már beszél Caramel kislányahttp://www.life.hu/csalad/20160125-caramel-kislanya-mar-beszel-meg-is-mutatta-hogyan-cuki-video.htmlSzilágyi Szilvi, Caramel felesége töltött fel Instagramjára egy videót, amelyben beszédre bírja a lassan másfél éves Sofit. Család--Sebestyén Balázs kisfia rosszalkodott az ovibanhttp://www.life.hu/csalad/20160121-sebestyen-balazs-a-class-fm-musorvezetojenek-kisfia-rosszalkodott-az-oviban.htmlBenett vitatkozni kezdett az egyik kis társával és az óvónőnek kellett közbelépnie. Család--Nádai Anikó tündéri fotón mutatta meg kisfiáthttp://www.life.hu/csalad/20160121-nadai-aniko-az-rtl-klub-sztarja-nagyon-edes-anya-fia-szelfit-posztolt.htmlA sztármama közösen mosolyog kisfiával azon a fotón, amit legutóbb lőtt magukról. Család--Roberto konyhája: Rozmaringos lazacfilé, vajon párolt balzsamecetes répával http://www.life.hu/csalad/20160125-rostas-robert-a-life-hu-sefje-rozmaringos-lazacfilet-keszit.htmlEddig is sok tápláló és tartalmas receptet hoztam már el nektek, mivel az egészséges táplálkozás elengedhetetlen ahhoz, hogy jól bírjuk a hétköznapokat és gondoskodjunk a családról. Most egy lazacos finomságot hoztam, tele omega 3 zsírsavakkal, amit a szívünk hálásan fogad majd. Család--Tragédia! Lady Gagát szörnyű veszteség értehttp://www.life.hu/csalad/20160125-lady-gaga-nagynenje-szexualis-eroszak-miatt-halt-meg.htmlLady Gaga nagynénje szexuális erőszak következtében halt meg 19 évesen - az énekesnő, aki maga is szexuális erőszak áldozata volt, a Producers Guild Awardson tartott beszédében állt ki a hasonló bűncselekmények áldozataiért. Család--Tündéri fotó! Kislányával úszik Mark Zuckerberghttp://www.life.hu/csalad/20160125-mark-zuckerberg-kislanyaval-uszik.htmlA Facebook-alapító rendszeres dokumentálja kislánya élményeit, így Max első úszásából sem maradhattunk ki. Család--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.