Megszületett D. Tóth András első gyermeke

Fotó: Polyák Attila - Origo -
szülés család D.Tóth András apa gyerek
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A Life.hu információi szerint megszületett az RTL Klub híradósának, D. Tóth Andrásnak az első gyermeke. A baba a Semmelweis Egyetem II. Sz. Szülészeti és Nőgyógyászati Klinikáján jött világra.

Megszületett D. Tóth András első gyermeke, a kislány a Semmelweis Egyetem II. Sz. Szülészeti és Nőgyógyászati Klinikáján jött világra a Life.hu információi szerint.

Fotó: Polyák Attila - Origo

A híradós még tavaly augusztusban, közösségi oldalán számolt be arról, hogy apa lesz. "Sosem tudtam, hogy van-e nagyobb boldogság annál, mint amikor az ember megtudja, hogy gyereke lesz. Most már tudom, hogy nincs, ugyanis jövő év elején kisbabánk születik. Nagyon vártuk őt és mindketten kimondhatatlanul boldogok vagyunk" - írta akkor, majd testvére, D. Tóth Kriszta Elviszlek magammal című beszélgetős műsorának vendégeként később azt is elárulta, hogy kislányuk lesz. Gratulálunk!

Harag, viszály, elhidegülés - Sztárok, akik eltávolodtak szüleiktőlhttp://www.life.hu/csalad/20160211-sztarok-akik-elhidegultek-a-szuleiktol.htmlVannak, akik nem ismerik vér szerinti szüleiket, vannak, akik jobban örülnének, ha nem ismernék őket, és vannak olyan hírességek is - most közülük válogattunk - akik az évek során elhidegültek az anyukától vagy apukától. CsaládAFPA második kislánya is megszületett Minárovits Péter színésznekhttp://www.life.hu/csalad/20160212-minarovits-peter-szinesz-es-szinkronszinesz-masodik-kislanya-is-megszuletett.htmlA büszke apuka boldogan mesélte el, hogy kislánya az Éda Szófia nevet kapta, és 3150 grammal, valamint 57 centisen látta meg a napvilágot. Család--Kanye West családja miatt dobott le egy netes bombáthttp://www.life.hu/csalad/20160211-kanye-west-harcol-a-pumaval-kyle-jenner-miatt.htmlAz egyik világhírű sportmárka arca, Kanye West eléggé bepörgött, amikor megtudta, hogy sógornője, Kylie Jenner leszerződött az egyik konkurenciához. A rapper egy Twitter-bejegyzésben szólt be a cégnek, és robbantott egy olyan bombát, ami már most elég nagyot szólt. CsaládOrigoCsobot Adél terhességéről felháborító álhírek terjednekhttp://www.life.hu/csalad/20160211-hazugsagokat-terjesztenek-az-interneten-csobot-adel-terhessegerol.htmlA gyönyörű énekesnő és párja, Istenes Bence a legnagyobb békében várják kisfiuk megérkezését. Az utóbbi időben viszont rengeteg hír szólt ennek ellenkezőjéről, amik csak borzalmas hazugságok.Család--Lélegzetelállító fotókon mutatják be a születés csodájáthttp://www.life.hu/csalad/20160211-fotokon-a-szuletes-minden-pillanata.htmlA gyermekek születése bensőséges, fájdalmas, ugyanakkor az egyik leggyönyörűbb pillanat egy nő életében. A fotósok számára óriási kihívást jelent egy ilyen megismételhetetlen esemény megörökítése. Család--Hírességek, akiket a nagyszüleik neveltekhttp://www.life.hu/csalad/20160210-hiressegek-akiket-a-nagyszulok-neveltek-fel.htmlA nagymama és nagypapa a legtöbb család esetében leginkább a nyári szünetben, vagy egyéb ad-hoc szülői elfoglaltságok idején szokott vigyázni a gyerkőcökre. Az alábbiakban azonban nem ilyen családokról lesz. Olyan hírességeket gyűjtöttünk össze, akiknek gyerekkorában az anyuka és apuka helyét a nagyszülők kényszerültek átvenni. Jó néhány cifra sztorira bukkantunk a hírességek gyerekkorából. CsaládAFP

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.