Autók elé lökte nevelt lányát, most börtönbe mehet a dunakeszi férfi

kisfiú rendőrség kislány bántalmazás autó
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A férfi már hónapok óta terrorizálta a családját. A dolog úgy derült ki, hogy a nevelőapa egy nap az autók elé lökte nevelt lányát. A férfi rendőrkézre került. 

Kiskorú veszélyeztetése és súlyos testi sértés kísérlete a vád - közölte a Pest Megyei Főügyészség. A nyomozás során kiderült: a férfi két éve kezdett rendszeresen inni, ami után rendszerint terrorizálta nevelt gyerekeit, egy kisfiút és egy kislányt - írja az Origo.

Képünk illusztráció Forrás: ANP/AFP/Roos Koole

Gyakori volt, hogy éjszaka felébresztette a gyerekeket és kiabált velük. A lányt számos esetben trágár módon szidta, a semmiért megverte, megrugdosta.

A fiút is többször azzal fenyegette meg, hogy megöli, megveri. Őt is többször megütötte, az ágyról ledobta a földre. A férfi mindezt konkrét ok nélkül, az alkohol miatt tette.

A férfit most kiskorú veszélyeztetése, és súlyos testi sértés bűntettének kísérletável is vádolják. A Dunakeszi Járási Ügyészség börtönbüntetésre tett indítványt, a férfi előzetesben várja a tárgyalást.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.