Újabb lesifotók készültek a kis György hercegről és húgáról, Charlotte-ról

lesifotók paparazzi Katalin hercegné Vilmos herceg György herceg Charlotte hercegnő
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
György herceg rollerezik, a kis Charlotte hercegnő pedig már ül. Újabb cuki képek készültek Vilmos herceg és Katalin hercegné gyermekeiről - ám a szülők ezúttal sem hagyták jóvá a megjelenésüket.

Utoljára szintén ausztrál Woman's Day magazin volt az, aki közölte a György hercegről és húgáról, Charlotte hercegnőről készült lesifotókat.

Forrás: AFP/Mary Turner - The Times/Mary Turner

Mivel a királyi csemeték egyik szülője sem járult hozzá a megjelenésükhöz, a lap komoly perre számíthatott volna - igaz, később ők maguk távolították el a szóban forgó képeket. Az esetről bővebben itt írt a Life.hu. Nemrég szintén az ausztrál női magazin tette közzé Facebook oldalán a képeket, amelyek akkor készültek, amikor a brit királyi trón kis örökösei sétára indultak dadájukkal - kattints ide értük!

A gyerekek nagyon cukik, a tartalom kérdésessége miatt azonban ismét felmerülhet a per gyanúja, mivel sem Vilmos, sem pedig Katalin nem járult hozzá ezen képek megjelenéséhez, ami így zaklatásnak minősül.

Cuki fotót osztott meg kisfiáról Dundikahttp://www.life.hu/csalad/20160209-majka-es-dundika-kisfia-marian-cuki-fenykepe.htmlAz egykori playmate Instagram-oldalán mutatta meg, mennyire szereti kutyáját a kis Marián. Család--Megosztja a kommentelőket Berki Krisztián és lánya fényképehttp://www.life.hu/csalad/20160218-berki-krisztian-musorvezeto-es-kislanya-natasa-zselyke-fenykepe-megosztja-a-kommenteloket.htmlMíg egyesek szerint teljesen elfogadott dolog, ha egy szülő szájon puszilja gyermekét, addig mások mélyen elítélték tettéért – és ennek hangot is adtak Facebookon. CsaládOrigoŐszintén beszélt termékenységi gondjairól Chrissy Teigenhttp://www.life.hu/csalad/20160218-chrissy-teigen-modell-lombikkal-esett-teherbe.htmlA Sports Illustrated modell sokat küzdött azért, hogy végre teherbe essen kislányával, akit a hírek szerint áprilisra vár. Család--Otthonszülést tervez Viktória svéd koronahercegnőhttp://www.life.hu/csalad/20160216-viktoria-sved-koronahercegno-otthonszulest-tervez.htmlSvédország jövőbeli uralkodónője a hírek szerint saját otthonában, a Hala-palotában tervezi második gyermeke világrajövetelét. Család--Magánnyomozóval figyelteti 15 éves fiát Madonnahttp://www.life.hu/csalad/20160209-madonna-enekesno-magannyomozoval-figyelteti-15-eves-fiat-roccot.htmlA világhírű énekesnő nagyon aggódik legidősebb fiáért, Roccóért, aki jelenleg Madonna egykori férjével, Guy Ritchie-vel él Londonban. Család--Hatalmasat nőttek Ben Stiller gyerekei - Fotó!http://www.life.hu/csalad/20160210-ben-stiller-szinesz-gyerekei-ella-olivia-es-quinlin-dempsey-hatalmasat-nottek.htmlA színészt családja is elkísérte a Zoolander második részének New York-i bemutatójára. Család--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.