Újabb lesifotók készültek a kis György hercegről és húgáról, Charlotte-ról

lesifotók paparazzi Katalin hercegné Vilmos herceg György herceg Charlotte hercegnő
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
György herceg rollerezik, a kis Charlotte hercegnő pedig már ül. Újabb cuki képek készültek Vilmos herceg és Katalin hercegné gyermekeiről - ám a szülők ezúttal sem hagyták jóvá a megjelenésüket.

Utoljára szintén ausztrál Woman's Day magazin volt az, aki közölte a György hercegről és húgáról, Charlotte hercegnőről készült lesifotókat.

Forrás: AFP/Mary Turner - The Times/Mary Turner

Mivel a királyi csemeték egyik szülője sem járult hozzá a megjelenésükhöz, a lap komoly perre számíthatott volna - igaz, később ők maguk távolították el a szóban forgó képeket. Az esetről bővebben itt írt a Life.hu. Nemrég szintén az ausztrál női magazin tette közzé Facebook oldalán a képeket, amelyek akkor készültek, amikor a brit királyi trón kis örökösei sétára indultak dadájukkal - kattints ide értük!

A gyerekek nagyon cukik, a tartalom kérdésessége miatt azonban ismét felmerülhet a per gyanúja, mivel sem Vilmos, sem pedig Katalin nem járult hozzá ezen képek megjelenéséhez, ami így zaklatásnak minősül.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.